A Siófok Taxi bemutatkozik

Üdvözlöm a tisztelt látogatóinkat!
Bokros Emil vagyok a Siófok Taxi alapítója. Taxis vállalkozásomat 1988-ban alapítottam eleinte, mint melléktevékenység a gépjármű oktatói főállásom mellett. A betanulási időszak elteltével biztos voltam abban, hogy ezt a hivatást nekem találták ki. Munkám során rengeteg érdekes emberrel találkoztam, temérdek csodálatos helyen megfordultam. Hivatásnak tekintem a taxizást és a személyszállítást. Elsősorban magammal szemben fogalmazok meg szigorú elvárásokat a pontosságot, a profi szolgáltatást, az utasbarát magatartást, de ugynezt elvárom a munkatársaimtól is. Kiválóan beszélek a magyaron kívül németül és angolul, aminek munkám során elképesztően sok hasznát veszem. Mára több mint 3 millió kilómétert vezettem, legalább a felét külföldi fuvarok során. Az irodai munka mellett elsősorban repülőtéri transzferek, nemzetközi személyszállítás és minibuszos kirándulások a fő profilom.

A Siófok Taxi vállalkozás alapítva 1988-ban. A hosszú évek becsületes munkájának köszönhetően mára kollégáinkkal sikerült elnyernünk utasaink feltétlen bizalmát. Kedvező árainknak és megbízható teljesítményünknek köszönhetően rendszeres megrendelőink között tudhatjuk a legjobb siófoki és balatoni szállodákat, utazási irodákat, cégeket. Taxis kollégáink idegennyelv-ismerete a garancia arra, hogy a Siófokra és a Balatonhoz látogató külföldi turistáknak is magas színvonalon nyújthassunk taxi, minibusz és repülőtéri transzfer szolgáltatást. A siófoki taxi árak egységesek, melyeket Siófok Város képviselő testülete rendeletben szabályoz. A vidéki taxi és minibusz fuvarok taxi tarifáit, repülőtéri, pályudvari transzferek árait a rendelet nem szabályozza. Itt nem elsősorban az olcsó taxi árakkal szeretnénk utasokat nyerni, hanem a színvonalas, pontos szolgáltatással.
- A Siófok Taxi működési területe: Elsősorban Siófok és Zamárdi, valamint további települések a Balaton környékén, ahol nem áll rendelkezésre helyi taxi, minibusztaxi szolgáltatás.Ságvár, Balatonszabadi falu, Siófok - Töreki, Siófok - Kiliti, Siófok Balatonszabadi - fürdő, Balatonvilágos, Som, Nagyberény, Balatonaliga, Szántód, Balatonföldvár, Kőröshegy, Bálványos, Pusztaszemes, Kapoly, Andocs, Nágocs, Karád, Visz, Enying, Lepsény, Balatonszárszó, Balatonkenese, Balatonaliga, Balatonfőkajár, Balatonakarattya, Füle, Papkeszi, Balatonfűzfő, Balatonszemes, Balatonöszöd, Szólád, Teleki, Iregszemcse, Tamási, Dombóvár, Gunaras, Nagyszokoly, Szakály, Hőgyész, Ozora, Simontornya, Dég, Lajoskomárom, Bábonymegyer, Bálványos, Tab, Tengőd, Kánya, Bedegkér, Somogyegres, Kőröshegy, Miklósi, Zics, Kapoly, Zala, Andocs, Bonnyapuszta, Kisbárapáti, Igal, Törökkoppány...
- A Siófok Taxi főbb szolgáltatásai: Természetesen a hagyományos taxi és minibusz-taxi szolgáltatás képezi a fő profilunkat. Ügyfeleink igényeinek megfelelően készséggel állunk rendelkezésre profi sofőrökkel, ha Siófokon sofőrszolgálatra van szükségük. Minden járműkategóriában (taxi, kombi taxi, egyterű taxi, 6 fős minibusz-taxi, 9 fős minibusz, autóbusz 15 - 20 főig) tudunk segíteni, ha repülőtéri transzferre van szükség, főleg Budapest Airport - Siófok viszonylatában, de a szolgáltatást biztosítjuk valamennyi Balaton közeli település és Budapest Ferihegy, Bécs Schwechat, Graz, Pozsony, Zágráb repülőterek között is.

Taxi Siófok - hogy mindenki jól járjon!

Bokros Emil

Utasaink írták

 
 
Ránk számíthat!
Köszönjük, hogy bennünket tüntetnek ki a bizalmukkal!