Minibusz és Taxi Tamási, Transzfer Budapest Tamási.

Taxi és Minibusz Repülőtéri Transzfer Budapest <->Tamási, Gyulaj, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész.

TELEFON:
Taxi Transzfer Budapest Tamási:
99.000,- Ft / út

Taxi Tamási Siófok:
30.000.- Ft / út
* Ha Tamásiban vagy környékén taxit vagy transzfert rendel, kérjük vegye figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul!

* Kérjen árajánlatot! Ha vissza fuvarban meg tudjuk oldalni transzferét, akár 50 % kedvezményt is adunk!

* A lenti árainkat a válság (infláció) jelentősen befolyásolja! A személyszállításra mindig a telefonon vagy e-mailben visszaigazolt ár érvényes! Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérhetünk a régi árainkhoz! Szükség esetén fenntartjuk magunknak a jogot eltérő árak alkalmazására. Transzfer áraink a főszezoni hétvégéken és a fesztiválok, ünnepek ideje alatt a megszokottól magasabbak a megnövekedett menetidők miatt.

COVID-19


- COVID-19: A taxi, minibusz transzfer szolgáltatást folyamatosan biztosítjuk az aktuális előírásoknak és korlátozásoknak maximálisan megfelelve. A taxisofőrök arcmaszkot viselnek, amit kérünk az utasoktól is! Autóink az utazás előtt és után fertőtlenítve vannak.
- JÁRVÁNYHELYZET: A taxi, minibusz transzfer szolgáltatást folyamatosan biztosítjuk az aktuális előírásoknak és korlátozásoknak maximálisan megfelelve. Ha szükséges a taxisofőrök arcmaszkot viselnek, amit kérünk az utasoktól is! Autóink az utazás előtt és után fertőtlenítve vannak.

ONLINE RENDELÉS


Egyszerű, online transzfer rendelés! - A nemzetközi és repülőtéri transzfer szolgáltatás egész évben megrendelhető írásban az ajánlatkérő forma segítségével. Megrendelését akkor tudjuk visszaigazolni, ha írásbeli ajánlatunkat elfogadta.

- Egyszerű, online transzfer rendelés! - A nemzetközi és repülőtéri transzfer szolgáltatás egész évben megrendelhető írásban az ajánlatkérő forma segítségével. Megrendelését akkor tudjuk visszaigazolni, ha írásbeli ajánlatunkat elfogadta.

FIZETÉS


FIZETÉS! - Nemzetközi és repülőtéri transzferét fizetheti  készpénzben a gépkocsivezetőnek. Szerződött partnereink banki átutalással is fizethetnek. - Bankkártyás fizetés: Telefonos applikáció segítségével bármely bankkártyát elfogadunk (+3%), akár előzetes számlabekérőt is küldhetünk.
- FIZETÉS! - Nemzetközi és repülőtéri transzferét fizetheti készpénzben a gépkocsivezetőnek. Szerződött partnereink banki átutalással is fizethetnek. - Bankkártyás fizetés: Telefonos applikáció segítségével bármely bankkártyát elfogadunk (+3%), akár előzetes számlabekérőt is küldhetünk.

A Siófok Taxi merőben új szolgáltatása a VIP CAB SERVICE. A hagyományos taxival megegyező áron, prémium kategóriás (főleg) Mercedes gépkocsikkal nyújtunk Siófokon és a Balaton körzetében személyszállítási szolgáltatást. A VIP TAXI ÉS TRANSZFER szolgáltatás kizárólag előrendeléssel rendelhető meg. Megbízható, pontos és udvarias taxi szolgáltatást kínálunk Önöknek előre kiszámítható áron. Modern, felső kategóriás autópark, utasbarát, idegen nyelveket beszélő profi sofőrök garantálják, hogy a taxizás ne csak utazás, hanem kellemes élmény is legyen!
Minibus Transfer Service

"Tamásiban is az Önök szolgálatában 1988 óta" -
A Siófok Taxi megrendelhető napi 24 órában Tamási, Gyulaj, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész településeken, valamint a Balaton körzetében.
- Ha Tamásiban taxit rendel, kérjük vegye figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul!
- 0 - 24 órában elérhetők vagyunk Siófok tágabb vonzáskörzetében, így Tamásiban is.
- Nem olcsó árainkkal szeretnénk elnyerni Tisztelt Utasaink, céges megrendelőink bizalmát, hanem a szolgáltatásunk színvonalával!
-
Természetesen a fő tevékenységünk a siófoki személytaxi szolgáltatás, de mellette számíthat ránk a következő szolgáltatásokban is: Minibusz rendelés Tamási, Sofőrszolgálat Tamási, Repülőtéri transzfer Budapest - Tamási, Gyulaj, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész.
- TAXI SIÓFOK VIP CAR SERVICE.A hagyományos taxival megegyező áron, prémium kategóriás (főleg) Mercedes gépkocsikkal nyújtunk Siófokon, Tamásiban és a Balaton körzetében személyszállítási szolgáltatást.
- Kiemelt úticélok:
-
Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zártkörű Részvénytársaság központja Tamási városában található. Jelenleg hat vadászházban folyik vendéglátás és fogadás, az Óbiródi (Gyulaji Vadászterület) két vadászházban, Kisszékelyen, Kistápén (pincehelyi és németkéri vadászterület) és Csibrákon, illetve Szálláspusztán (Hőgyészi Vadászterület). A Társaság dámszarvas és vaddisznó tekintetében mind zárt, mind szabad területi, gím és őz esetében kizárólag szabadterületi gazdálkodással és vadásztatásával foglalkozik.
- Tamási Thermal Spa: A fürdőben összesen tizenöt medence: többek között öt gyógyvizes medence, két élménymedence, egy gyermekpancsoló csúszdával, egy szivárványcsúszda, egy hideg vizes csobbanó medence, egy 33 méteres úszómedence és egy 25 méteres fürdőmedence található. Emellett többféle wellness szolgáltatás, pezsgőfürdő, szauna világ (finn szaunák, gőzkabin, infra - és aroma szaunák, sóbarlang) és hideg-meleg Kneipp-taposó áll a fürdőzők rendelkezésére. A termálfürdő gyógyászati részlegén különféle masszázsok várják a vendégeket.
- Philips Lighting Hungary Kft.: A Philips a világítástechnika területén mind a kültéri, mind a beltéri, főként az innovatív és energiahatékony megoldások területén tölt be meghatározó szerepet.
Airport
transzfer
Olcsó
árak
VIP taxi
transzfer
Sok
csomag

Budapest - Tamási, Gyulaj, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, HőgyészTranszfer árak

Budapest Reptérmax. 3 főmax. 6 főmax. 8 fő
Tamási100.000,- HUF120.000,- HUF130.000,- HUF
Gyulaj100.000,- HUF120.000,- HUF130.000,- HUF
Hőgyész120.000,- HUF140.000,- HUF160.000,- HUF
Simontornya100.000,- HUF140.000,- HUF160.000,- HUF
Ozora100.000,- HUF140.000,- HUF160.000,- HUF
Iregszemcse95.000,- HUF110.000,- HUF120.000,- HUF
Pincehely100.000,- HUF120.000,- HUF140.000,- HUF

Bécs - Tamási, Gyulaj, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, HőgyészTranszfer árak

Bécs Reptérmax. 3 főmax. 6 főmax. 8 fő
Tamási165.000,- HUF180.000,- HUF200.000,- HUF
Gyulaj165.000,- HUF180.000,- HUF200.000,- HUF
Hőgyész180.000,- HUF190.000,- HUF200.000,- HUF
Simontornya160.000,- HUF180.000,- HUF200.000,- HUF
Ozora160.000,- HUF180.000,- HUF200.000,- HUF
Iregszemcse160.000,- HUF122.000,- HUF110.000,- HUF
Pincehely165.000,- HUF180.000,- HUF200.000,- HUF

* További árakért és transzfer információkért keressen bennünket online, vagy telefonon!
Az árak tájékoztató jellegüek, jármű kategóriára, egy irányú szállításra értendőek. A körülmények függvényében az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Taxi Transzfer - 3 fős


Taxi Tamási, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész és reptéri transzfer Budapest Tamási, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész.. A Balaton környékén egész évben 0 - 24 órában rendelhető a SiófokTaxi.  - Normál taxi, maximum 3 fő szállítására alkalmas, kombi, vagy limuzin, légkondicionált, bankkártyás fizetés lehetséges. A nagy csomagterű Mercedes E osztály kombi taxit angolul és németül is beszéló sofőrrel sősorban reptéri transzferekhez ajánljuk!<
Taxi Siófok és reptéri transzfer Budapest Tamási, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész településeken és a Balaton környékén egész évben 0 - 24 órában rendelhető a SiófokTaxi. - Normál taxi, maximum 3 fő szállítására alkalmas, kombi, vagy limuzin, légkondicionált, bankkártyás fizetés lehetséges. A nagy csomagterű Mercedes E osztály kombi taxit angolul és németül is beszélő sofőrrel elsősorban reptéri transzferekhez ajánljuk!

Minibusz Transzfer - 6 - 8 fős


Minibusz transzfer Budapest Tamási, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész - Minibusz-taxi, mellyel a törvény szerint maximum 6 - 8 fő utas szállítható. Rendkívül nagy, tágas csomagtér áll rendelkezésre a poggyász számára. Teljesen légkondicionált, prémium kategóriájú minibusz, elsősorban kisebb társaságoknak, kirándulásokhoz, távolsági fuvarokhoz, repülőtéri, pályaudvari, hotel transzferekhez, nemzetközi személyszállításhoz ajánljuk. Angolul és németül beszéló sofőr, bankkártyás fizetés.
Minibusz transzfer Budapest Tamási, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész - Minibusz-taxi, mellyel a törvény szerint maximum 6 - 8 fő utas szállítható. Rendkívül nagy, tágas csomagtér áll rendelkezésre a poggyász számára. Teljesen légkondicionált, prémium kategóriájú minibusz, elsősorban kisebb társaságoknak, kirándulásokhoz, távolsági fuvarokhoz, repülőtéri, pályaudvari, hotel transzferekhez, nemzetközi személyszállításhoz ajánljuk. Angolul és németül beszélő sofőr, bankkártyás fizetés.

Busz Transzfer - 18 fős


Busz transzfer Tamási, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész - Autóbusz Transzfer Szolgáltatás - Mercedes Sprinter Busz max. 18 fő utas szállítására, teljesen légkondicionált. Kiválóan alkalmas rendezvények, sportesemények, konferenciák személyszállítási feladataihoz.  Ajánljuk hotelek, utazási irodák, cégek számára repülőtéri transzferek, külföldi fuvarok bonyolítására. Budapest Airport Tamási, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész között az ár személyenként olcsóbb lehet mint vonattal vagy menetrendi autóbusszal. A megrendelő forma segítségével on-line megrendelheti reptéri busz transzferét.
Busz transzfer Tamási, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész - Autóbusz Transzfer Szolgáltatás - Mercedes Sprinter Busz max. 18 fő utas szállítására, teljesen légkondicionált. Kiválóan alkalmas rendezvények, sportesemények, konferenciák személyszállítási feladataihoz. Ajánljuk hotelek, utazási irodák, cégek számára repülőtéri transzferek, külföldi fuvarok bonyolítására. Budapest Airport Tamási, Simontornya, Ozora, Pincehely, Iregszemcse, Hőgyész között az ár személyenként olcsóbb lehet mint vonattal vagy menetrendi autóbusszal. A megrendelő forma segítségével on-line megrendelheti reptéri busz transzferét.

Szállás Siófok a centrumban, strand közelében 22.000,- Ft/ ház / nap-tól

Magánszállás Siófokon a belvárosban, vízközeli, különálló ház kiadó. Tiszta, nett, olcsó, kényelmes 6 fő részére. Csak hétvégére nem kiadó.
Anna Ház - Siófoki olcsó magánszállás a Balatonhoz közel Siófok belvárosában. A kiadó ház elegáns környéken, csendes, kisforgalmú utcában található, de minden fontos dolog (Főtér, Beach Club, Kikötő, bolt, Wellness, Strand) legfeljebb 5 - 10 perc sétával elérhető. A ház különálló, a tulajdonos nem lakik ott. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS FOGLALÁS ITT!

Egész napos minibuszos kirándulás a Balaton körül

Balaton kőrutazás. A Balaton környék 10 legcsodálatosabb látnivalójának felkeresése. Minibuszos kirándulás: Siófok, Balatonfüred, Tihany, Badacsony, Szigliget, Keszthely, Hévíz, Fonyód, Balatonboglár,
Egész napos Balaton körutazás kisebb csoportoknak. A Balaton környék 10 legcsodálatosabb látnivalójának felkeresése angolul, németül beszélő sofőrrel. Minibuszos kirándulás: Siófok, Balatonfüred, Tihany, Badacsony, Szigliget, Keszthely, Hévíz, Fonyód, Balatonboglár. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Budapest városnézés angol vagy német nyelven minibuszzal


Kis csoportoknak és családoknak Budapest városnézés német vagy angol nyelven. Csodálatos betekintés a történelembe és a kultúrába. A városnézés hitelesen mutatja be Budapest mai életét is. Útközben Budapesten 6 megállóval és sétával tesszük felejthetetlenné kirándulást. Indulás a szálláshelyről történik, utasokat nem szervezünk, kizárólag egy társaság utazik a minibuszban.