Transzfer Budapest Siófok. Taxi, minibusz személyszállítás.

Kedvező áron Budapest Airport <-> Siófok. Közvetlen repülőtéri transzfer Siófok és a Budapesti repülőtér között személyszállítás háztól házig - airport taxi és airport minibusz.

Telefon:
 
Mercedes taxi, minibusz transzfer Budapest SIófok
Viszfuvar esetén: 45.000.- Ft-tól

COVID-19


- COVID-19: A taxi szolgáltatást folyamatosan biztosítjuk az aktuális előírásoknak és korlátozásoknak maximálisan megfelelve. A taxisofőrök arcmaszkot viselnek, amit kérünk az utasoktól is! Autóink az utazás előtt és után fertőtlenítve vannak.
- COVID-19: A taxi szolgáltatást folyamatosan biztosítjuk az aktuális előírásoknak és korlátozásoknak maximálisan megfelelve. A taxisofőrök arcmaszkot viselnek, amit kérünk az utasoktól is! Autóink az utazás előtt és után fertőtlenítve vannak.

ONLINE RENDELÉS


- Egyszerű, online transzfer rendelés! - A repülőtéri transzfer szolgáltatás egész évben megrendelhető írásban az ajánlatkérő forma segítségével. Ajánlatkérését akkor tudjuk visszaigazolni, ha írásbeli ajánlatunkat elfogadta.

- Egyszerű, online transzfer rendelés! - A repülőtéri transzfer szolgáltatás egész évben megrendelhető írásban az ajánlatkérő forma segítségével. Ajánlatkérését akkor tudjuk visszaigazolni, ha írásbeli ajánlatunkat elfogadta.

FIZETÉS


 FIZETÉS! - Repülőtéri transzferét fizetheti  készpénzben a gépkocsivezetőnek. Szerződött partnereink banki átutalással is fizethetnek.
- Bankkártyás fizetés: Telefonos applikáció segítségével bármely bankkártyát elfogadjuk (+3%), akár előzetes számlabekérőt is küldhetünk
- FIZETÉS! - Repülőtéri transzferét fizetheti  készpénzben a gépkocsivezetőnek. Szerződött partnereink banki átutalással is fizethetnek.
- Bankkártyás fizetés: Telefonos applikáció segítségével bármely bankkártyát elfogadjuk (+3%), akár előzetes számlabekérőt is küldhetünk

* Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy az EUR / HUF árfolyam gyakori változásai miatt a honlapon szereplő transzfer áraink tájékoztató jellegűek. Szükség esetén fenntartjuk magunknak a jogot eltérő árak alkalmazására. Transfer áraink a főszezoni hétvégéken és a fesztiválok, ünnepek ideje alatt a megszokottól magasabbak a megnövekedett menetidők miatt.

Budapest Reptér <-> Siófok 3 főig 6 főig 8 főig
Budapest Repülőtér 50.000,- Ft 60.000,- Ft 70.000,- Ft

Budapest Airport - Balaton Sound max. 3 fő. max. 6 fő. max. 8 fő.
Budapest Airport - Zamárdi vagy Siófok 60.000,- Ft 70.000,- Ft 85.000,- Ft

- Transzfer Budapest Siófok. Közvetlen repülőtéri transzfer Siófok és a Budapesti repülőtér között háztól házig - airport taxi és airport minibusz személyszállítás.
- Általános információk
a Budapest Repülőtér - Siófok közötti reptéri transzferekről:
- Távolság Budapest Airport - Siófok: 138 km az utazás időtartama: 1,5 óra.
- Mit tartalmaz a transzfer ára? - Az ár a szállítás minden költségét - adó, útdíj, parkolás - tartalmazza.
- Reptéri transzferkhez használt gépkocsik Siófok - Budapest: Mercedes E-osztály, Mercedes Vito minibusz, Mercedes Sprinter busz vagy hasonló kategóriák.
- Csomag - poggyász: A reptéri és intercity transzferekhez tágas, nagy csomagterű kombi taxikat, minibuszokat használunk.
- Transzfer előrendelés: Nem kérünk foglalót vagy előleget és hitelkártya adatokat sem.
- Fizetés: készpénzben a gépkocsivezetőnek: FT, EUR, GBP, CHF, USD.
- Bankkártyás fizetést elfogadunk: AMEX, VISA, MASTER, MAESTRO + 3 % felár
- Premium kategóriás személyszállítás, taxi, minibusz, busz kategóriákban Budapest Repülőtér, Budapest Pályaudvar, Budapest Buszpályaudvar és Siófok vagy más Balaton közeli települések között. A busz, a vonat és a repülő nem vár, de mi mindig megvárjuk Önt és rugalmasan alkalmazkodunk az Önök igényihez. A privát transzfer sokkal kényelmesebb mint busszal vagy vonattal utazni. Válassza Ön is a kényelmet és a biztonságot! A Budapest Siófok közti egyéni reptéri transzferekhez, személyszállításhoz igény esetén németül és angolul beszélő sofőrt biztosítunk. Utakat és utasokat nem szervezünk, menetrendi járatokat nem indítunk. Az utazás során kizárólag Ön vagy a csoportjához tartozó utasok tartózkodnak a gépkocsiban. A transzfer árak gépkocsira értendőek, nem személyenkénti árak. Természetesen Siófokról is megrendelhető a személyszállítás Budapestre, vagy Budapest, Bécs Schwechat, Pozsony, Graz, Zagrab és bármely további repülőtérre. A szolgáltatás egész évben megrendelhető írásban az ajánlatkérő forma segítségével.

Airport
transzfer
Olcsó
árak
VIP taxi
transzfer
Sok
csomag

Siófok <-> Budapest transzfer árak

Siófok <-> Repülőtér, Pályaudvar max. 3 fő max. 6 fő max. 8 fő
Budapest Repülőtér (Ferihegy Airport) 49.000,- Ft 59.000,- Ft 69.000,- Ft
Budapest Népliget Buszpályaudvar 49.000,- Ft 59.000,- Ft 69.000,- Ft
Budapest Kelenföld 49.000,- Ft 59.000,- Ft 69.000,- Ft
Budapest Keleti Pályaudvar 49.000,- Ft 59.000,- Ft 69.000,- Ft
Budapest Déli Pályaudvar 49.000,- Ft 59.000,- Ft 69.000,- Ft
Budapest Nyugati Pályaudvar 49.000,- Ft 59.000,- Ft 69.000,- Ft
Hévíz Balaton Airport 45.000,- Ft 59.000,- Ft 69.000,- Ft
Bécs Schwechat Repülőtér 115.000,- Ft 120.000,- Ft 130.000,- Ft
Graz Repülőtér 115.000,- Ft 120.000,- Ft 130.000,- Ft
Pozsony / Bratislava Repülőtér 99.000,- Ft 110.000,- Ft 120.000,- Ft
Siófok Kiliti Repülőtér 7.000,- Ft 12.000,- Ft 15.000,- Ft
Zagrab Repülőtér 115.000,- Ft 125.000,- Ft 130.000,- Ft

Autóbusz rendelés Siófok. Amennyiben 8 főnél nagyobb az utas létszám, úgy 15, 18, 20, 50 fős buszt is tudunk biztosítani.

Siófok taxi - 3 fős


Taxi Siófok és reptéri transzfer Budapest Siófok. Siófokon, Zamárdiban és a Balaton környékén egész évben 0 - 24 órában rendelhető a SiófokTaxi.  - Normál taxi, maximum 4 fő szállítására alkalmas, kombi, vagy limuzin, légkondicionált, bankkártyás fizetés lehetséges. A nagy csomagterű Mercedes E osztály kombi taxit angolul és németül is beszáló sofőrrel sősorban reptéri transzferekhez ajánljuk!<
Taxi Siófok és reptéri transzfer Budapest Siófok. Siófokon, Zamárdiban és a Balaton környékén egész évben 0 - 24 órában rendelhető a SiófokTaxi. - Normál taxi, maximum 4 fő szállítására alkalmas, kombi, vagy limuzin, légkondicionált, bankkártyás fizetés lehetséges. A nagy csomagterű Mercedes E osztály kombi taxit angolul és németül is beszélő sofőrrel sősorban reptéri transzferekhez ajánljuk!

Siófok minibusz - 6 - 8 fős


Minibusz transzfer Budapest Siófok - Minibusz-taxi, mellyel a törvény szerint maximum 6 - 8 fő utas szállítható. Rendkívül nagy, tágas csomagtér áll rendelkezésre a poggyász számára. Teljesen légkondicionált, prémium kategóriájú minibusz, elsősorban kisebb társaságoknak, kirándulásokhoz, távolsági fuvarokhoz, repülőtéri, pályaudvari, hotel transzferekhez, nemzetközi személyszállításhoz ajánljuk. Angolul és németül beszéló sofőr, bankkártyás fizetés.
Minibusz transzfer Budapest Siófok - Minibusz-taxi, mellyel a törvény szerint maximum 6 - 8 fő utas szállítható. Rendkívül nagy, tágas csomagtér áll rendelkezésre a poggyász számára. Teljesen légkondicionált, prémium kategóriájú minibusz, elsősorban kisebb társaságoknak, kirándulásokhoz, távolsági fuvarokhoz, repülőtéri, pályaudvari, hotel transzferekhez, nemzetközi személyszállításhoz ajánljuk. Angolul és németül beszélő sofőr, bankkártyás fizetés.

Siófok busz - 18 fős


Busz transzfer Siófok - Autóbusz Transzfer Szolgáltatás - Mercedes Sprinter Busz max. 18 fő utas szállítására, teljesen légkondicionált. Kiválóan alkalmas rendezvények, sportesemények, konferenciák személyszállítási feladataihoz.  Ajánljuk hotelek, utazási irodák, cégek számára repülőtéri transzferek, külföldi fuvarok bonyolítására. Budapest Airport Siófok között az ár személyenként olcsóbb lehet mint vonattal vagy menetrendi autóbusszal. A megrendelő forma segítségével on-line megrendelheti reptéri busz transzferét.
Busz transzfer Siófok - Autóbusz Transzfer Szolgáltatás - Mercedes Sprinter Busz max. 18 fő utas szállítására, teljesen légkondicionált. Kiválóan alkalmas rendezvények, sportesemények, konferenciák személyszállítási feladataihoz. Ajánljuk hotelek, utazási irodák, cégek számára repülőtéri transzferek, külföldi fuvarok bonyolítására. Budapest Airport Siófok között az ár személyenként olcsóbb lehet mint vonattal vagy menetrendi autóbusszal. A megrendelő forma segítségével on-line megrendelheti reptéri busz transzferét.

Szállás Siófok a centrumban, strand közelében 22.000,- Ft/ ház / nap-tól

Magánszállás Siófokon a belvárosban, vízközeli, különálló ház kiadó. Tiszta, nett, olcsó, kényelmes 6 fő részére. Csak hétvégére nem kiadó.
Anna Ház - Siófoki olcsó magánszállás a Balatonhoz közel Siófok belvárosában. A kiadó ház elegáns környéken, csendes, kisforgalmú utcában található, de minden fontos dolog (Főtér, Beach Club, Kikötő, bolt, Wellness, Strand) legfeljebb 5 - 10 perc sétával elérhető. A ház különálló, a tulajdonos nem lakik ott. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS FOGLALÁS ITT!

Egész napos minibuszos kirándulás a Balaton körül

Balaton kőrutazás. A Balaton környék 10 legcsodálatosabb látnivalójának felkeresése. Minibuszos kirándulás: Siófok, Balatonfüred, Tihany, Badacsony, Szigliget, Keszthely, Hévíz, Fonyód, Balatonboglár,
Egész napos Balaton körutazás kisebb csoportoknak. A Balaton környék 10 legcsodálatosabb látnivalójának felkeresése angolul, németül beszélő sofőrrel. Minibuszos kirándulás: Siófok, Balatonfüred, Tihany, Badacsony, Szigliget, Keszthely, Hévíz, Fonyód, Balatonboglár. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Budapest városnézés angol vagy német nyelven minibuszzal


Kis csoportoknak és családoknak Budapest városnézés német vagy angol nyelven. Csodálatos betekintés a történelembe és a kultúrába. A városnézés hitelesen mutatja be Budapest mai életét is. Útközben Budapesten 6 megállóval és sétával tesszük felejthetetlenné kirándulást. Indulás a szálláshelyről történik, utasokat nem szervezünk, kizárólag egy társaság utazik a minibuszban.