SIÓFOK MINIBUSZ - KIRÁNDULÁSOK

Siófok Minibusz - Budapest városnézés - Dunakanyar - Pusztaprogram - Borkóstoló, Bevásárló utak, Belföldi és külföldi kulturális körutak.

 
Telefon:
 
Főleg a Balatonhoz érkező külföldiek veszik igénybe minibuszos kirándulásainkat. Kisebb csoportoknak kínálunk egyéni, egész napos, exkluzív minibuszos kirándulásokat: Balaton körút, borkóstló Zamárdiban és Siófokon, "Siófok by night", Budapest városnézés, Pusztaprogram lovasbemutatóval, Dunakanyar... de igény esetén bárhova. Szükség szerint angolul, németül, oroszul beszélő idegenvezetőt is biztosítunk.

Kirándulás3 főig6 főig8 főig
Siófok - Budapest Városnézés75.000,- Ft90.000,- Ft99.000,- Ft
Siófok - Puszta99.000,- Ft111.000,- Ft149.000,- Ft
Siófok - Balaton - Bor - Folklór89.000,- Ft111.000,- Ft149.000,- Ft
Siófok - Dunakanyar99.000,- Ft111.000,- Ft149.000,- Ft
Siófok - Balaton kőrutazás89.000,- Ft111.000,- Ft149.000,- Ft
 
Mesés
Tájak
 
Olcsó
árak
 
Modern
autók
 
Élmény
Emlék


Budapest Városnézés

Budapest városnézés minibusszal


Kirándulás Budapestre - Indulás: a kívánt időben és helyről, Siófokról, vagy bármely Siófok környéki településről. A budapesti városnézés útvonala: Gellérthegy, Citadella, Várnegyed, Mátyás templom, Halászbástya, Lánchid, Nagyvásárcsarnok, Zsinagóga, Operaház, Hősök tere, Bazilika, Parlament, Vigadó tér, Váci utca. Igény esetén ebéd vagy vacsora, mely történhet egyénileg vagy kérésre megszervezzük. A program végén délután a pesti belvárosban szabadprogram. A program magyar, német, angol nyelvű idegenvezetéssel is kérhető

Kirándulás a Pusztába

Puszta Program - lovasbemutatóval a Kiskunsági Nemzeti Parkban


Puszta Program a Kiskunsági Nemzeti Parkban lovasbemutatóval. Siófok környékéről az ajánlott Indulás 8:00 órakor. A Kunpusztára, Varga tanyára való megérkezés után kb. 10:30-kor a vendégeket pogácsával és barackpálinkával fogadják. Lovaskocsi túra a pusztába, a közelben fekvő Tanyamúzeum meglátogatása. A kb 1 órás kirándulás után egy egyedülállóan magas szinvonalú lovasbemutatót tekinthetünk meg. (Puszta-tizesfogat - a világon egyedülálló látványosság). A lovasbemutatót mennyei ebéd koronázza meg a pusztai csárdában, bográcsgulyással, bőségtállal, húsokkal, köretekkel, házias süteményekkel. Az italok: vörösborok, fehérborok, kávé.  A remek hangulatról cigányzene gondoskodik. Hazaindulás: Kb 15:30-kor.

Folklór

Balaton - Bor - Folklór *** Siófok - Tihany - Badacsony - Szígliget


A Balaton környéke bővelkedik látnivalókban, programokban. Az egyik legkeresettebb program a bor és a folklór. Ajánlatunk: Siófok - Tihany - Badacsony - Szígliget minibuszos kirándulás. Siófokról délben indulunk. Komppal átmegyünk Tihanyba, Itt lehetőség van egy rövid sétára, a Tihanyi Apátság és a Babamúzeum megtekintésére, esetleg egy finom kávéra és sütire egy varázslatos balatoni panorámával. Következő úticélunk Badacsony, ahol a híres badacsonyi borospincékben tett látogatás során lehetőség van őstermelőktől minőségi badacsonyi borok vásárlására. Szígligeten 18:30-kor kezdődik a 270 éves Eszterházy Pincében a borkóstoló program, a bormúzeum bejárása helyi idegenvezetővel, 3 - 4 féle helyi bor bemutatása és kortyolgatása. A vacsora tályjellegű és bőséges hidegtál, parasztvacsora, korlátlan étel és italfogyasztással. A vacsora alatt a vendégeknek egy művészi folklórprogramot mutatnak be helyi néptánc csoportok. A borest során végig tüzes hangulatú cigányzene szól. Visszaindulás 22:00 óra körül

Dunakanyar

Siófok - Dunakanyar - Esztergom - Visegrád - Szentendre


Időutazás Magyarország történelmébe. Útvonal: Sófok - Dunakanyar - Esztergom - Visegrád - Szentendre. Ajánlott Indulás: reggel 8:00-kor. Esztergomban a Bazilika és a Kincstár megtekintése, majd rövid séta az ország legelső fővárosában. Továbbutazás Visegrádra, ahol a visegrádi Fellegvár és a Vármúzeum bejárása után elfogyaszthatunk egy igazi királyi lakomát a visegrádi Reneszánsz Étteremben (középkori környezet, reneszánsz ételek és zene). Szentendrén kb. 1 óra sétára telik még az időnkből, mely rengeteg látnivalót kínál. Szentendre egy igazi mediterrán hangulatot árasztó kisváros zegzugos utcákkal, galériákkal, múzeumokkal, templomokkal. Hazaindulás: kb. 16:30-kor Budapest érintésével Siófokra.

Szent Kristóf Pince Zamárdi

Borkóstoló, borvacsora a Szent Kristóf Pincészetben Zamárdiban


Borkóstoló, borvacsora a Szent Kristóf Pincészetben Zamárdiban: A Szent Kristóf Pincészet 2000-ben épült Zamárdi legöregebb és legszebb pincesorán, idilli környezetben. Borpince, feldolgozó - és palackozó -, valamint 120 férőhelyes borkóstoló pince. A Pincegalériában kézművesek kiállítása tekinthető meg. 120 férőhelyes kerthelyiségüket gyümölcsfák lugasa teszi romantikussá. Egész évben várják vendégeinket saját termelésű palackozott és kimért minőségi boraikkal, melyeket helyben fogyaszthatnak és vásárolhatnak. A borozgatás összekapcsolható lovaskovcsikázással a Zamárdi kilátóhoz és íjászkodással.

Budapest városnézés


Taxi Siófok - Az egyik legkedveltebb egész napos kirándulás, főleg külföldi turisták körében. Árakról kérjen írásban, vagy telefonon felvilágosítást!

Dunakanyar


A Dunakanyar mindenkit lenyűgöz . Nagyon tartalmas egésznapos program, ebéddel. Siófok - Esztergom - Visegrád - Szentendre - Budapest - Siófok útvonalon.

Puszta


Ez az igazi pusztai romantika! Látványos lovasbemutató, lovaskocsikázás, tanyamúzeum és igazi magyaros vendéglátás cigányzenével. Mindenkinek látnia kell!