Búvóhely Siófok - Szoba pár órára pároknak

Ha van kivel, de nincs hol! Diszkrét, meghitt siófoki búvóhely, szoba órákra pároknak. Zárt parkoló, tiszta, igényes egyedülálló lakás, nyaraló.

Szeretettel várunk!
Hívj számkijelzéssel!
- FŐSZEZONON KÍVÜL AKCIÓS AJÁNLATUNK: (Romantikus hétvégére pároknak 2 személyre: 28.000,- Ft / nap / ház vagy 49.000,- Ft / hétvége / ház.* - Amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi, folyamatosan nyitva leszünk. Még több információt találhatsz újabb honlapunkon ->
A lenti képre kattintva követhetsz bennünket az Instagramonis!

Búvühely Siófok - randihely, nappali szállás, szoba, lakás pár órára, különálló ház kiadó órákra pároknak
* - A búvóhelyen (teljesen különálló ház) rajtatok kívül nem tartózkodik senki, a DISZKRÉCIÓ és a szociális távolságtartás biztosított.


BÚVÓHELY SIÓFOK


Búvóhely Siófok, szoba akár órákra is pároknak. Csak nyugalomra vágytok? Ha szívesen töltenél pároddal kettesben néhány kellemes órát, egy egész éjszakát vagy akár egy teljes hétvégét, akkor hívj bátran teljes diszkréció mellett! Nagyon kedvező feltételekkel és megfizethető olcsó árakkal várunk!
-Csak nyugalomra vágytok? Ha szívesen töltenél pároddal kettesben néhány kellemes órát, egy egész éjszakát vagy akár egy teljes hétvégét, akkor hívj bátran teljes diszkréció mellett! Nagyon kedvező feltételekkel és megfizethető olcsó árakkal várunk!
NTAK törzsszám: 69419968

COVID-19


Búvóhely Siófok, szoba akár órákra is pároknak. - Ezen a szálláshelyen kizárólag ti ketten tartózkodtok, nincs másokkal közös használatú kert, terasz, helység vagy eszköz. Vendégházunkban a távolságtartás másoktól teljesen mértékben biztosított. A szállást kitakarítva, fertőtlenítve vehetitek használatba valamint automata kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll.

- Ezen a szálláshelyen kizárólag ti ketten tartózkodtok, nincs másokkal közös használatú kert, terasz, helység vagy eszköz. Vendégházunkban a távolságtartás másoktól teljesen mértékben biztosított. A szállást kitakarítva, fertőtlenítve vehetitek használatba valamint automata kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll.

SZÁLLÁSFOGLALÁS


Búvóhely Siófok, szoba akár órákra is pároknak. - Szállásfoglalás: kizárólag számkijelzéssel telefonon foglalhattok. - Főszezonban szombattól-szombatig lehet foglalni, csak egész hétre. Telefon, Facetime, Viber, Messenger, WhatsApp! +36302376000.
- Szállásfoglalás: kizárólag számkijelzéssel telefonon foglalhattok. - Főszezonban szombattól-szombatig lehet foglalni, csak egész hétre. Telefon, Facetime, Viber, Messenger, WhatsApp! +36302376000.

- Randi helyet, titkos búvóhelyet keresel Siófokon 2 fő részére? - Megtaláltad. Klikkelj a fenti képre és megnézheted videónkat!
- Kiadó szállás Siófok - Igényesen kialakított siófoki belvárosi szállás kiadó pár órára pároknak diszkrét környezetben, kedvező áron.
Ha szívesen töltenél partnereddel kettesben néhány kellemes órát, egy egész éjszakát vagy akár egy teljes hétvégét, akkor hívj bátran teljes diszkréció mellett! Nagyon kedvező feltételekkel és megfizethető olcsó árakkal várunk!
Teljesen felszerelt konyha, hálószoba szép (mindig friss) ágyneműkkel, fürdőszoba tiszta törölközőkkel és tusfürdővel, nappali TV-vel és WIFI-vel. Számkijelzős telefonról elérhetőek vagyunk reggel 7 órától, este 22 óráig minden nap a 0036305296644-es telefonszámon. (Ha nem tudjuk felvenni a telefont akkor hívj később újra, mi soha nem hívunk vissza a diszkréció megőrzése miatt!) Foglalást a szabad helyek függvényében azonnalra is felveszünk. Áraink minden esetben 2 főre (1 párra) vonatkoznak.
A búvóhely alkalmanként csak 2 fő részére kiadó! Kérünk, hogy figyeljetek a lakás tisztaságára, hogy azt az utánatok érkezők is szép állapotban vehessék át! 
- Prostituáltakat, bódult vagy ittas személyeket NEM fogadunk. Rejtett számról érkező hívást nem veszünk fel! A diszkréció megőrzése mindenki érdeke! A búvóhelyen csak ti ketten tartózkodtok, felszabadultan jól érezhetitek magatokat, nem zavartok senkit és benneteket sem zavar senki.
A diszkréció részünkről maximálisan garantált!
A búvóhely a nyári szezon alatt szálláshelyként üzemel. Egy hetes időszakokra szombattól-szombatig bérbe vehető max. 6 főre.

Centrum
Siófok
Strand
Közeli
Teljes
Ház
Olcsó
Áron


SIÓFOK BELVÁROSÁBAN FŐ TÉRTŐL 5 PERCRE

Ha csak pár órád van, hogy a kedveseddel intim kettesben és ANONIM együtt lehess nem kell hotelbe menned. Nálunk elkerülheted a kíváncsi tekinteteket és nem kérdezünk semmit. A kellemes, jól felszerelt siófoki lakást (különálló belvárosi, vízközeli nyaraló) könnyen megközelítheted akár 5 perc sétával Siófok Fő tértől, vagy autóval is. Csendes kisforgalmú utcában parkolhatsz akár a ház előtt, akár a zárt udvarban is. Ha taxival szeretnél érkezni azt is megoldjuk kedvezménnyel. A telefonon megbeszélt időben (akár előtte is, ha diszkréten csak te egyedül szeretnéd a kedvesedet fogadni) a helyszínen kapod meg a kulcsot.


Ha csak pár órád van, hogy a kedveseddel intim kettesben együtt lehess nem kell hotelbe menned. Nálunk elkerülheted a kíváncsi tekinteteket. A kellemes, jól felszerelt siófoki lakást (különálló belvárosi, vízközeli nyaraló) könnyen megközelítheted Siófok Fő tértől akár 5 perc sétával, vagy autóval is. Csendes kisforgalmú utcában parkolhatsz akár a ház előtt, akár a zárt udvarban is. Ha taxival szeretnél érkezni azt is megoldjuk kedvezménnyel. A telefonon megbeszélt időben (akár előtte is, ha diszkréten csak te egyedül szeretnéd a kedvesedet fogadni) a helyszínen kapod meg a kulcsot. A lakás használatának árát előre fizeted a helyszínen készpénzben. A szállás díjáról természetesen számlát kapsz.Vállalkozásunk a KATA adózási rendbe tartozik, csak magánszemély részére állíthatjuk ki a számlát.

randihely pároknak Siófok

Búvóhely, szoba, lakás órákra Siófok belvárosában a Főtértől 5 percre a legjobb siófoki szállodák közelében

BÚVÓHELY ÁRAK 1 párra (2 főre)

Randihely SiófokÁr / 2 fő
Lakás nappalra (09 - 18)23.000,- Ft
Lakás éjszakára (20 - 08)25.000,- Ft
Lakás 24 órára (egész napra)25.000,- Ft
Lakás 48 órára (Romantikus hétvége)49.000,- Ft
Bekészítés / taximegbeszélés szerint
A szoba ár tartalmazza:
 • - A szállás díját a választott időtartamra.
 • - Fürdöszoba használat + 2 db friss tiszta törölközőt és tusfürdőt, hajszárítót.
 • - Konyha és nappali használat TV+WIFI.
 • - Hálószoba franciaággyal, friss tiszta ágyneművel.
 • - Ingyenes, zárt parkoló az udvaron.
Búvóhely foglalási feltételek:
 • - Hívószámkijelzős telefonról hívj!
 • - A díjat kulcsátvételkor fizeted.
 • - A megbeszélt időben el kell hagynotok a szobát (hogy ne találkozz senkivel)!
 • - Ha hosszabítani szeretnél és a foglaltság lehetővé teszi ... részünkről rendben van!
 • - Ittasan és bódult állapotban ne gyere!
 • - Prostituáltak és ügyfeleik nem kívánatosak, ne is hívjanak!
 • - Tartsd be az emberi együttélés elemi szabályait, akkor máskor is szívesen látunk!
 • - Ügyelj a tisztaságra, hogy másokat is kultúráltan tudjunk fogadni!

* Hívj reggel 7 és este 22 között hívószámkijelzéssel!!

Diszkrét búvóhely Siófok

Nevezhetjük szobának vagy búvóhelynek is, de valójában egy felújított szépen berendezett nyaraló amit kapsz. Siófok belváros, csendes kisforgalmú utca. Gyalogosan is könnyen megközelíthető. Zárt, biztonságos parkolással az udvarban.
Búvóhely Siófok - Fürdőszoba, WC. Tiszta törölköző és tusfürdő, hajszárító rendelkezésre áll.
Nevezhetjük szobának vagy búvóhelynek is, de valójában egy felújított szépen berendezett különálló ház amit kapsz. Siófok belváros, csendes kisforgalmú utca. Gyalogosan is könnyen megközelíthető. Zárt, biztonságos parkolással az udvarban.

Siófok belvárosban nyaraló pár órára

Diszkrét, anonim lakásban csak ti ketten tartózkodtok ezért nemzavar senki és semmi a randevú alatt. Tv és Wifi a nappaliban természetesen benne van az árban. A konyha felszerelt, ha főzni vagy csak teázni szeretnétek.
Nappali ülőgarnitúrával, LED tv-vel, műholdas csatornákkal, ingyen WIFi-vel. Búvóhely Siófok.
Az egész házban csak ti ketten tartózkodtok ezért nem zavar senki és semmi a randevú alatt. TV és Wifi a nappaliban természetesen benne van az árban. A konyha felszerelt, ha főzni vagy csak kávézni, teázni szeretnétek.

Diszkrét randi fészek Siófok

Nézzétek meg félperces videónkat, azt kapjátok amit láttok. Kérünk, hogy időben érkezzetek és távozzatok, ha nem akartok másokkal találkozni! Szeretettel várunk benneteket Siófokon!
Nézzétek meg félperces videónkat, azt kapjátok amit láttok. Szeretettel várunk benneteket Siófokon!
Nézzétek meg videónkat, azt kapjátok amit láttok! Tiszta törölközők és tusfürdő, hajszárító rendelkezésre állnak. Kérünk, hogy időben érkezzetek és távozzatok, ha nem akartok másokkal találkozni!
Szeretettel várunk benneteket Siófokon!

Búvóhely Siófokon?

Diszkrét lakás pároknak pár órára. Kellemes búvóhely szerelmeseknek Siófok. Ha elbújnál kedveseddel a kíváncsi tekintetek és a felesleges kérdések elől nálunk megtaláltad a megoldást. Romantikus órákra, vagy akár egész hétvégére is szívesen látunk benneteket Siófokon teljes diszkrécióval!
Ha elbújnál kedveseddel a világ elől nálunk megtaláltad az ideális megoldást. Romantikus kikapcsolódásra, vagy akár egész hétvégére is szívesen látunk benneteket Siófokon!

Van kivel, de nincs hol Siófokon?

Ha elbújnál kedveseddel a kíváncsi tekintetek és a felesleges kérdések elől nálunk megtaláltad a megoldást. Romantikus órákra, vagy akár egész hétvégére is szívesen látunk benneteket Siófokon teljes diszkrécióval!
Hidd el, nem te vagy az egyetlen akinek az élethelyzete nem teszi lehetővé, hogy kedvesével zavartalanul együtt lehessen! Ha kell egy lakás, de pillanatnyilag nincs, nálunk megtaláltad a megoldást. Több információ: Búvóhely Siófok

Kezedben a megoldás - szoba órákra Siófok

A siófoki intim fészek, randi kuckó lakás kulcsát a megbeszélt időben a helyszínen kapod meg. Ha csak egyedül szeretnéd várni a kedvesedet, gyere 10 perccel korábban! Készpénzben, órákra előre fizetesz a szobáért és nem találkozunk többet.
A siófoki intim fészek, randi kuckó lakás kulcsát a megbeszélt időben a helyszínen kapod meg. Ha csak egyedül szeretnéd várni a kedvesedet, gyere 10 perccel korábban mint Ő! Készpénzben, nyugta vagy számla ellenében előre fizetesz a szobáért. KATA-s vállalkozás lévén csak magánszemély nevére állíthatunk ki számlát a szolgáltatásról