ANONIM BÚVÓHELY SIÓFOK - SZOBA PÁR ÓRÁRA PÁROKNAK

HA VAN KIVEL, DE NINCS HOL! Diszkrét, meghitt siófoki búvóhely, szoba órákra pároknak. Zárt parkoló, tiszta, igényes egyedülálló lakás, nyaraló.

MEGÚJULT KÜLSŐVEL SZERETETTEL VÁRUNK!
HÍVJ SZÁMKIJELZÉSSEL!
Randi helyet, titkos búvóhelyet keresel Siófokon 2 fő részére? - Megtaláltad!
Igényesen kialakított siófoki belvárosi szállás kiadó pár órára pároknak diszkrét, nyugodt környezetben nagyon kedvező áron.
Ha szívesen töltenél partnereddel kettesben néhány kellemes órát, egy egész éjszakát vagy akár egy teljes hétvégét, akkor hívj bátran teljes diszkréció mellett! Nagyon kedvező feltételekkel és megfizethető olcsó árakkal várunk!
Teljesen felszerelt konyha, hálószoba szép (mindig friss) ágyneműkkel, fürdőszoba tiszta törölközőkkel és tusfürdővel, nappali TV-vel és WIFI-vel. Számkijelzős telefonról elérhetőek vagyunk reggel 7 órától, este 22 óráig minden nap a 0036305296644 -es telefonszámon. (Ha nem tudjuk felvenni a telefont akkor hívj később újra, mi soha nem hívunk vissza a diszkréció megőrzése miatt!) Foglalást a szabad helyek függvényében azonnalra is felveszünk. Áraink minden esetben 2 főre (1 párra) vonatkoznak.
A búvóhely alkalmanként csak 2 fő részére kiadó! Kérünk, hogy figyeljetek a lakás tisztaságára, hogy azt az utánatok érkezők is szép állapotban vehessék át! 
- Prostituáltakat, bódult vagy ittas személyeket NEM fogadunk. Rejtett számról érkező hívást nem veszünk fel! A diszkréció megőrzése mindenki érdeke! A búvóhelyen csak ti ketten tartózkodtok, felszabadultan jól érezhetitek magatokat, nem zavartok senkit és titeket sem zavar senki.
A diszkréció részünkről maximálisan garantált!
A búvóhely a nyári szezon alatt szálláshelyként üzemel. Egy hetes időszakokra szombattól-szombatig bérbe vehető max. 6 főre.
DISZKRÉT
ANONIM
OLCSÓ
ÁRAK
TISZTA
KÉNYELMES
ZÁRT
PARKOLÓ


SIÓFOK BELVÁROSÁBAN FŐ TÉRTŐL 5 PERCRE

Ha csak pár órád van, hogy a kedveseddel intim kettesben és ANONIM együtt lehess nem kell hotelbe menned. Nálunk elkerülheted a kíváncsi tekinteteket és nem kérdezünk semmit. A kellemes, jól felszerelt siófoki lakást (különálló belvárosi, vízközeli nyaraló) könnyen megközelítheted akár 5 perc sétával Siófok Fő tértől, vagy autóval is. Csendes kisforgalmú utcában parkolhatsz akár a ház előtt, akár a zárt udvarban is. Ha taxival szeretnél érkezni azt is megoldjuk kedvezménnyel. A telefonon megbeszélt időben (akár előtte is, ha diszkréten csak te egyedül szeretnéd a kedvesedet fogadni) a helyszínen kapod meg a kulcsot.


Ha csak pár órád van, hogy a kedveseddel intim kettesben és ANONIM együtt lehess nem kell hotelbe menned. Nálunk elkerülheted a kíváncsi tekinteteket és nem kérdezünk semmit. A kellemes, jól felszerelt siófoki lakást (különálló belvárosi, vízközeli nyaraló) könnyen megközelítheted akár 5 perc sétával Siófok Fő tértől, vagy autóval is. Csendes kisforgalmú utcában parkolhatsz akár a ház előtt, akár a zárt udvarban is. Ha taxival szeretnél érkezni azt is megoldjuk kedvezménnyel. A telefonon megbeszélt időben (akár előtte is, ha diszkréten csak te egyedül szeretnéd a kedvesedet fogadni) a helyszínen kapod meg a kulcsot. A lakás használatának árát előre fizeted a helyszínen készpénzben. A szállás díjáról természetesen nyugtát vagy hivatalos számlát kapsz.

ANONIM RANDI HELY PÁROKNAK SIÓFOKON

BÚVÓHELY, SZOBA, LAKÁS ÓRÁKRA SIÓFOK BELVÁROSÁBAN FŐ TÉRTŐL 5 PERCRE A LEGJOBB SIÓFOKI SZÁLLODÁK KÖZELÉBEN


BÚVÓHELY ÁRAK 1 párra (2 főre)

ANONIM RANDIHELY SIÓFOKÁr
2 órára8.500,- Ft
3 órára9.500,- Ft
4 - 6 órára11.000,- Ft
Lakás nappalra (08 - 20)13.000,- Ft
Lakás éjszakára (20 - 08)13.000,- Ft
Lakás 24 órára (egész napra)22.000,- Ft
Romantikus hétvége (Szombat reggel - Vasárnap este)32.000,- Ft
AZ SZOBA ÁR TARTALMAZZA:
 • - A szállás díját a kívánt időtartamra.
 • - Fürdöszoba használat +2 db friss tiszta törölközőt és tusfürdőt, hajszárítót.
 • - Konyha és nappali használat TV+WIFI.
 • - Hálószoba franciaággyal, friss tiszta ágyneművel.
 • - Ingyenes, zárt parkoló az udvaron.
BÚVÓHELY FOGLALÁSI FELTÉTELEK:
 • - Hívószámkijelzős telefonról hívj!
 • - A díjat kulcsátvételkor fizeted.
 • - A megbeszélt időben el kell hagynotok a szobát (hogy másoknak se kelljen várniuk)!
 • - Ha hosszabítani szeretnél és a foglatság lehetővé teszi ... részünkről rendben van!
 • - Ittasan és bódult állapotban ne gyere!
 • - Prostituáltak és ügyfeleik nem kívánatosak, ne is hívjanak!
 • - Tartsd be az emberi együttélés elemi szabályait, akkor máskor is szívesen látunk!
 • - Ügyelj a tisztaságra, hogy másokat is kultúráltan tudjunk fagadni!

* Hívj reggel 7 és este 22 között hívószámkijelzéssel!!

Anonim Búvóhely Siófokon?

Diszkrét lakás pároknak pár órára. Kellemes búvóhely szerelmeseknek Siófok. Ha elbújnál kedveseddel a kíváncsi tekintetek és a felesleges kérdések elől nálunk megtaláltad a megoldást. Romantikus órákra, vagy akár egész hétvégére is szívesen látunk benneteket Siófokon teljes diszkrécióval!
Ha elbújnál kedveseddel a kíváncsi tekintetek és a felesleges kérdések elől nálunk megtaláltad a megoldást. Romantikus órákra, vagy akár egész hétvégére is szívesen látunk benneteket Siófokon teljes diszkrécióval!

Van kivel, de nincs hol Siófokon?

Ha elbújnál kedveseddel a kíváncsi tekintetek és a felesleges kérdések elől nálunk megtaláltad a megoldást. Romantikus órákra, vagy akár egész hétvégére is szívesen látunk benneteket Siófokon teljes diszkrécióval!
Hidd el nem te vagy az egyetlen akinek az élethelyzete nem teszi lehetővé, hogy kedvesével zavartalanul együtt lehessen! Ha kell egy lakás, de pillanatnyilag nincs, nálunk megtaláltad a megoldást. TÖBB INFO BÚVÓHELY SIÓFOK

Kezedben a megoldás - szoba órákra Siófok

A siófoki intim fészek, randi kuckó lakás kulcsát a megbeszélt időben a helyszínen kapod meg. Ha csak egyedül szeretnéd várni a kedvesedet, gyere 10 perccel korábban! Készpénzben, órákra előre fizetesz a szobáért és nem találkozunk többet.
A siófoki intim fészek, randi kuckó lakás kulcsát a megbeszélt időben a helyszínen kapod meg. Ha csak egyedül szeretnéd várni a kedvesedet, gyere 10 perccel korábban mint Ő! Készpénzben előre fizetesz a szobáért és nem találkozunk többet.

Diszkrét búvóhely Siófok

Nevezhetjük szobának vagy búvóhelynek is, de valójában egy felújított szépen berendezett nyaraló amit kapsz. Siófok belváros, csendes kisforgalmú utca. Gyalogosan is könnyen megközelíthető. Zárt, biztonságos parkolással az udvarban.
Nevezhetjük szobának vagy búvóhelynek is, de valójában egy felújított szépen berendezett nyaraló amit kapsz. Siófok belváros, csendes kisforgalmú utca. Gyalogosan is könnyen megközelíthető. Zárt, biztonságos parkolással az udvarban.

Siófok belvárosban nyaraló pár órára

Diszkrét, anonim lakásban csak ti ketten tartózkodtok ezért nemzavar senki és semmi a randevú alatt. Tv és Wifi a nappaliban természetesen benne van az árban. A konyha felszerelt, ha főzni vagy csak teázni szeretnétek.
Diszkrét, anonim lakásban csak ti ketten tartózkodtok ezért nem zavar senki és semmi a randevú alatt. TV és Wifi a nappaliban természetesen benne van az árban. A konyha felszerelt, ha főzni vagy csak teázni szeretnétek.

Diszkrét randi fészek Siófok


Nézzétek meg félperces videónkat, azt kapjátok amit láttok! Tiszta törölközők és tusfürdő, hajszárító rendelkezésre állnak. Kérünk, hogy időben érkezzetek és távozzatok, ha nem akartok másokkal találkozni!
Szeretettel várunk benneteket Siófokon!