Sofőrszolgálat Siófok

Amennyiben alkoholt fogyasztott, vagy nem képes a biztonságos vezetésre, rendeljen profi sofőrszolgálatot Siófokon és környékén! Olcsóbb mint a bírság

 
Sofőrszolgálat Siófok
 

COVID-19


- COVID-19 - Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a járványhelyzet miatt minden taxi fuvar után fertőtlenítjük a taxit, így hosszabb időbe telhet, amíg a taxi a címre érkezik! Arc maszkot használunk és ezt kérjük utasainktól is! Megértésüket köszönjük.
- COVID-19 - Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a járványhelyzet miatt minden taxi fuvar után fertőtlenítjük a taxit, így hosszabb időbe telhet, amíg a taxia sofőrszolgálat a címre érkezik! Arc maszkot használunk és ezt kérjük utasainktól is! Megértésüket köszönjük.

SOFŐRSZOLGÁLAT RENDELÉS


Siófok Taxi - 0 - 24 órában elérhetők vagyunk Siófok tágabb vonzáskörzetében a Balaton körül. Balaton taxi és minibusz rendelés esetén vegyék figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul. Taxi rendelés: +36309366966

Siófok Taxi -0 - 24 órában elérhetők vagyunk Siófok tágabb vonzáskörzetében a Balaton körül. Taxis sofőrszolgálat rendelés esetén vegyék figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul.
Taxi rendelés: +36309366966

TAXI ÁRAK


- A siófoki taxi árak egységes zóna-árak, melyeket Siófok Város képviselő testülete rendeletben szabályoz. A távolsági, vidéki fuvarok tarifáit, a repülőtéri, transzferek árait a rendelet nem szabályozza.
- A siófoki taxi árak egységes zóna-árak, melyeket Siófok Város képviselő testülete rendeletben szabályoz.
A távolsági, vidéki fuvarok tarifáit, a repülőtéri, transzferek áraita rendelet nem szabályozza.

* Segítünk ha kell, de asofőrsegélyt kétszeres taxi áron biztosítjuk!
- Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy mi nem sofőrszolgálat vagyunk, hanem taxis vállalkozások! Mivel Siófokon és a Balaton körzetében - tudomásunk szerint - nem müködik hivatásos sofőrszolgálat, gyakran rendelnek meg bennünket 2 sofőrrel, hogy a társaságot és az autót is fuvarozzuk haza. Erre a szolgáltatásra az esetek többségében akkor van szükség, amikor a taxi szolgáltatást is fokozottan keresik. Azért, hogy Önöket és a gépkocsijukat is biztonságosan hazavihessük 2 taxis kollégát kell kivonni a taxi szolgáltatásból, ezért kerül kétszeres taxi árba a sofőrszolgálat.
Mielőtt sofőrszolgálatot rendel, kérjük, hogy tájékozódjon a taxi árakról, melyeket Siófokon önkormányzati rendelet szabályoz! 
Megértésüket köszönjük.

Sofőrszolgálat Siófok - Taxi árak Siófok

- Siófok nem csak a Balaton, hanem a nyár és a bulik fővárosa is. Gyakran elófordul, hogy valaki autóval indul el és mégis alkoholt fogyaszt. Ebben az esetben ne közlekedjen tovább, mert nem csak a jogosítványa, hanem az Ön és mások testi épsége, élete is veszélybe kerülhet!
- A sofőr szolgálat sem olcsó, de az Ön és mások élete és a bírság viszont kifejezetten drága!
- A Siófok Sofőr Szolgálat igénybe vehető: Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszabadi, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonfőkajár, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Kőröshegy, Balatonendréd, ... továbbá a Siófokhoz, Balatonhoz közeli településeken is.
ALKOHOLT
IVOTT?
PROFI
SOFŐRÖK
ROSSZUL
VAN?
IDEGEN
KÖRNYÉK?

Profi SofőrszolgálatTaxisokkal

* A sofőrsegélyt megbízható, profi, kiváló helyismerettel rendelkező Siófoki taxisofőrök látják el szabad kapacítás esetén. A legfrekventáltabb időszakokban - főleg a fesztiválok alatt és nyári hétvégeken - nem áll módunkban sofőrszolgálatot biztosítani. A szolgáltatásról minden esetben a taxis személyszállítás előírásai  szerint online pénztárgéppel nyugtát illetve készpénzfizetési számlát adunk.

Agresszíven viselkedő vagy erősen ittas társaságok esetén a helyszínre érkezve is megtagadhatjuk a szolgáltatást!
Megértésüket köszönjük.