Hidegindítás - bikázás Siófok

A hidegben nem indul az autója, vagy lemerült az akkumulátora? Megtalálta a megoldást - hidegindítás, bikázás. Hívjon, gyorsan és szakszerűen segítünk Siófokon!

Hidegindítás - Bikázás Siófok
* Segítünk ha kell, de csak hagyományos akkumulátorral szerelt személygépkocsik esetében.
- Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy mi nem autó szerviz vagyunk, hanem taxis vállalkozások!
- Bizonyára előfordult már Önnel is, hogy a hidegben nem indult az autója. Az akkumulátor élettartama általában, normál üzemmód esetében 4 - 6 év. Az akkumulátor öregedésével a kapacitás, indítóképesség rohamosan csökken. Ez a hideg beálltával sok autósnak okoz kellemetlenséget. Amikor a legsietősebb lenne, akkor nem indul az autó.
- NE ESSEN KÉTSÉGBE!

Ne essen kétségbe ha a hidegben nem indul az autója! Valószínűleg csak az akkumulátor merült le. Jövünk és bebikázzuk. Siófok Taxi
- 0 - 24 óráig hívható a hidegindító szolgáltatás
- Az autósegély 10 - 20 percen belül Siófokon a helyszínre érkezik.
- Indítókábel (bika kábel) és vontató kötél van nálunk.
- Szakszerűen teszünk indítási kísérletet.
- Amennyiben így sem indul az autó, akkor kérésére szervizbe vontatjuk.
- A hidegindítási kísérlet díja: taxi ár + 5.000,- Ft (Sikertelen indítás esetén is fizetendő)
- A Siófok Autómentő Szolgálat kérésére szervizbe szállítja üzemképtelen autóját.

Mielőtt bikázást, hidegindítást rendel, kérjük, hogy tájékozódjon a fizetendő  taxi árakról, melyeket Siófokon önkormányzati rendelet szabályoz!
Megértésüket köszönjük.

Taxi árak Siófok - Bikázás, hidegindítás Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszabadi, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonfőkajár, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Kőröshegy, Balatonendréd, ... továbbá a Siófokhoz, Balatonhoz közeli településeken is

-A téli hidegindító szolgálat nem olcsó, de a leggyorsabb megoldás, hogy el tudjon indulni autójával.
- A szolgáltatás igénybe vehető: Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszabadi, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonfőkajár, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Kőröshegy, Balatonendréd, ... továbbá a Siófokhoz, Balatonhoz közeli településeken is.
Nem
indul?
Szakszerű
Bikázás
Indítás
Segély
Siófok
Környéke

Téli hidegindítás - bikázás- Siófok Taxi

* A bikázást / hidegindítást megbízható, profi, kiváló helyismerettel és müszaki ismeretekkel rendelkező Siófoki taxisofőrök látják el szabad kapacítás esetén. A szolgáltatásról minden esetben a taxis személyszállítás előírásai szerint online pénztárgéppel nyugtát illetve készpénzfizetési számlát adunk.

Az autót csak akkor tudjuk sikerrel bebikázni ha lemerült akkumulátor problémája van, egyéb rossz beállításokból, kopásokból eredő hibák esetében feleslegesen rendel bennünket, hisz nem autószerelők és autószervíz vagyunk.
- Autómentő szolgáltatásunkkal szervizbe szállíttathatja autóját.