Szállás Siófok - Olcsó magánszállás a belvárosban, strand közelben

Magánszállás Siófokon a belvárosban, vízközeli, különálló ház kiadó. Tiszta, nett, olcsó, kényelmes 6 fő részére. Csak hétvégére nem kiadó.

 
Telefon
 
Szállás ár:
20.000.- Ft / ház / nap-tól

Anna Ház - Siófoki olcsó magánszállás a Balatonhoz közel a belvárosban. A kiadó ház elegáns környéken, csendes, kisforgalmú utcában található, de minden fontos dolog (Főtér, Beach Club, Kikötő, bolt, Wellness, Strand) legfeljebb 5 - 10 perc sétával elérhető. A ház különálló, a tulajdonos nem lakik ott.  A szálláshely bérlés közvetlenül a tulajdonostól lehetséges. A nyaralóban 3 hálószoba, 1 nappali, 1 felszerelt konyha, 1 fürdőszoba, + 2 WC található, Árnyékos terasz a nyári meleg ellen és kerti grill az esti grillezéshez rendelkezésre áll. Autóbeálló 3 autó részére a zárt udvaron található.

- TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT TEKINTSE MEG VIDEÓNKAT!

Anna Ház - Siófoki olcsó magánszállás a Balatonhoz közel a belvárosban. A kiadó siófoki ház elegáns környéken, csendes, kisforgalmú utcában található, de minden fontos dolog (Főtér, Beach Club, Kikötő, bolt, Wellness, Strand) legfeljebb 5 - 10 perc sétával elérhető. A ház különálló, a tulajdonos nem lakik ott.  A szálláshely bérlés közvetlenül a tulajdonostól lehetséges. A nyaralóban 3 hálószoba, 1 nappali, 1 felszerelt konyha, 1 fürdőszoba, + 2 WC található, Árnyékos terasz a nyári meleg ellen és kerti grill az esti grillezéshez rendelkezésre áll. Autóbeálló 3 autó részére a zárt udvaron található.

KIADÓ SZÁLLÁS SIÓFOKÁprilis, Május, JúniusJúlius, Aug.Szept., Október
Siófokon ház max. 6 főre kiadó20.000,- Ft / nap / ház36.000,- Ft / nap / ház20.000,- Ft / nap / ház
BALATON SOUND SZÁLLÁS SIÓFOKJúlius 01 - 15 között
Siófokon ház max. 6 főre kiadó45.000,- Ft / nap / ház
 
Centrum
Siófok
 
Strand
Közeli
 
Teljes
Ház
 
Olcsó
Áron

Siófok Anna Ház

- Hogyan bérelhetik a házat? A magánszállást közvetlenül a tulajdonostól bérelhetik. a VENDÉGHÁZAT Az érkezés napján 15:00  órától vehetik birtokba, kitakarítva, friss ágynemüvel. A távozás napján legkésőbb reggel 9 óráig kell elhagyniuk a szállást. A teljes ár érkezéskor, a tartózkodás teljes idejére, egy összegben, készpénzben fizetendő. Utalványt nem áll módunkban elfogadni. A kulcsot a tulajdonostól vehetik át a vendégkönyv kitöltése után. A bérleti ár magában foglalja a szálláson kívül a víz, villany, heti ágynemű csere és végtakarítás díját. A bérleti díjon felül a helyi adó (kurtaxa) külön fizetendő, felnőttek után napi 400 ft. Néhány szó a feltételekről: - A környék békés és nyugodt, elsősorban pihenni vágyók számára ajánljuk a nyaralót. A tulajdonos mindent megtesz a vendégek nyugalma érdekében, de viszont is elvÁrÁs, hogy a városi rendeletben is lefektetett, emberi együttélés szabályait a vendégek is betartsák.

* A megrendelő kitöltésével kérhet ajánlatot.

Önálló magán ház Siófokon belvárosban 6 fő részére kiadó

Önálló magán ház Siófokon belvárosban 6 fő részére kiadó
A Bokros család szeretettel köszönti az Anna Ház magánszálláson Siófokon! A kiadó házat Áprilistól - Októberig vehetik igénybe turista szállásként. A nyaraló egy elegáns környéken, Siófok belvárosában, csendes, kisforgalmú utcában található. A remek elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos dolog (Fő tér, vasútállomás, strend, Beach House, Petőfi sétány, kikötő, bolt étterem) 5 - 10 percet sétálva is elérhető.

Rendezett, egyszerű, olcsó, jó fekvéssel, a strand közelében.

Siófoki szállás, rendezett, egyszerű, olcsó, jó fekvéssel, a strand közelében.
A szállás kiválón alkalmas családok, kisebb társaságok részére nyaralásra pihenésre. CSAK HÉTVÉGI ÉS BULITURiSTÁKAT NEM FOGADUNK! A kert és a grill valamint az árnyas terasz kizárólag a vendégek pihenésére szolgál, a család nem lakik az ingatlanon.Érkezés után leteheti az autót innen minden közel van!

A szállás szobánként és csak hétvégére nem kiadó.

Siófoki szállás ideális max 6 személy részére, 3 db kétágyas hálószoba, 1 feszerelt konyha, 1 nappali, + 2 WC, 1 árnyas terasz ár a rendelkezésükre. A tulajdonos nem lakik ott, kizárólag szálláshely bérbeadásra hasznosítva. A szállás egyszerú, de tiszta, rendes, jól felszerelt
A szállás ideális max 6 személy részére, 3 db kétágyas hálószoba, 1 feszerelt konyha, 1 nappali, + 2 WC, 1 árnyas terasz ár a rendelkezésükre. A tulajdonos nem lakik ott, kizárólag szálláshely bérbeadásra hasznosítva. A szállás egyszerú, de tiszta, rendes, jól felszerelt.