Szállás Siófok - Olcsó magánszállás a belvárosban, strand közelben

Magánszállás Siófokon a belvárosban, vízközeli, különálló ház kiadó. Tiszta, nett, olcsó, kényelmes 6 fő részére. Csak hétvégére nem kiadó.

 
Telefon
 
Szállás ár:
22.000.- Ft / ház / nap-tól

Anna Ház - Siófoki olcsó magánszállás a Balatonhoz közel a belvárosban. A kiadó ház elegáns környéken, csendes, kisforgalmú utcában található, de minden fontos dolog (Főtér, Beach Club, Kikötő, bolt, Wellness, Strand) legfeljebb 5 - 10 perc sétával elérhető. A ház különálló, a tulajdonos nem lakik ott.  A szálláshely bérlés közvetlenül a tulajdonostól lehetséges. A nyaralóban 3 hálószoba, 1 nappali, 1 felszerelt konyha, 1 fürdőszoba, + 2 WC található, Árnyékos terasz a nyári meleg ellen és kerti grill az esti grillezéshez rendelkezésre áll. Autóbeálló 3 autó részére a zárt udvaron található.

- TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT TEKINTSE MEG VIDEÓNKAT!

A képre klikkelve megtekintheti új honlapunkat, ahol további részletes leírás és még több fotó található a kiadó szálláshelyről.

Szállás Siófok - Kiadó különálló, belvárosi, légkondicionált nyaraló ház közel a strandhoz. A nyaraló Siófokon a belvárosban található egy nagyon kellemes, kisforgalmú utcában, kb 300 m távolságban Siófok legjobb strandjától. A közelben épültek Siófok legjobb szállodái (Hotel Residence, Hotel Azúr) és legkelendőbb ingatlanai, mégis megmaradt élhető, csendes környéknek. A mindennapi élethez szükséges és a kényelmet szolgáló intézmények, boltok, éttermek, vitorláskikötő, szórakozási lehetőségek könnyedén - akár gyalogosan is -  elérhetőek 5 - 10 perc kényelmes sétával. Elég közel vagyunk mindenhez, hogy ne kelljen autót használniuk a vendégeinknek és elég távol a város zajától, hogy a nyugalom és a pihenés is élvezhető legyen. - A siófoki kiadó nyaraló egész évben rendelkezésre áll kedves új és visszatérő vendégeinknek, gyakran veszik igénybe a közeli szállodákban rendezett konferenciák résztvevői is, hisz 200 - 500 m sétával a rendezvény helyszínén lehethetnek. Hála internetes megjelenésünknek könnyen megtalálnak bennünket az átutazóban levő vendégek is, akár csak egy napra vagy éjszakára.
KIADÓ SZÁLLÁS SIÓFOK Április, Május, Június Július, Aug. Szept., Október
Siófokon ház max. 6 főre kiadó 22.000,- Ft / nap / ház 42.000,- Ft / nap / ház 22.000,- Ft / nap / ház
BALATON SOUND SZÁLLÁS SIÓFOK Július 01 - 15 között
Siófokon ház max. 6 főre kiadó 49.000,- Ft / nap / ház
 
Centrum
Siófok
 
Strand
Közeli
 
Teljes
Ház
 
Olcsó
Áron

Siófok Anna Ház

- Hogyan bérelhetik a házat? A magánszállást közvetlenül a tulajdonostól bérelhetik. a VENDÉGHÁZAT Az érkezés napján 15:00  órától vehetik birtokba, kitakarítva, friss ágynemüvel. A távozás napján legkésőbb reggel 9 óráig kell elhagyniuk a szállást. A teljes ár érkezéskor, a tartózkodás teljes idejére, egy összegben, készpénzben fizetendő. Utalványt nem áll módunkban elfogadni. A kulcsot a tulajdonostól vehetik át a vendégkönyv kitöltése után. A bérleti ár magában foglalja a szálláson kívül a víz, villany, heti ágynemű csere és végtakarítás díját. A bérleti díjon felül a helyi adó (kurtaxa) külön fizetendő, felnőttek után napi 400 ft. Néhány szó a feltételekről: - A környék békés és nyugodt, elsősorban pihenni vágyók számára ajánljuk a nyaralót. A tulajdonos mindent megtesz a vendégek nyugalma érdekében, de viszont is elvÁrÁs, hogy a városi rendeletben is lefektetett, emberi együttélés szabályait a vendégek is betartsák.

* A megrendelő kitöltésével kérhet ajánlatot.

Önálló magán ház Siófokon belvárosban 6 fő részére kiadó

Önálló magán ház Siófokon belvárosban 6 fő részére kiadó
A Bokros család szeretettel köszönti az Anna Ház magánszálláson Siófokon! A kiadó házat Áprilistól - Októberig vehetik igénybe turista szállásként. A nyaraló egy elegáns környéken, Siófok belvárosában, csendes, kisforgalmú utcában található. A remek elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos dolog (Fő tér, vasútállomás, strend, Beach House, Petőfi sétány, kikötő, bolt étterem) 5 - 10 percet sétálva is elérhető.

Rendezett, egyszerű, olcsó, jó fekvéssel, a strand közelében.

Siófoki szállás, rendezett, egyszerű, olcsó, jó fekvéssel, a strand közelében.
A szállás kiválón alkalmas családok, kisebb társaságok részére nyaralásra pihenésre. CSAK HÉTVÉGI ÉS BULITURiSTÁKAT NEM FOGADUNK! A kert és a grill valamint az árnyas terasz kizárólag a vendégek pihenésére szolgál, a család nem lakik az ingatlanon.Érkezés után leteheti az autót innen minden közel van!

A szállás szobánként és csak hétvégére nem kiadó.

Siófoki szállás ideális max 6 személy részére, 3 db kétágyas hálószoba, 1 feszerelt konyha, 1 nappali, + 2 WC, 1 árnyas terasz ár a rendelkezésükre. A tulajdonos nem lakik ott, kizárólag szálláshely bérbeadásra hasznosítva. A szállás egyszerú, de tiszta, rendes, jól felszerelt
A szállás ideális max 6 személy részére, 3 db kétágyas hálószoba, 1 feszerelt konyha, 1 nappali, + 2 WC, 1 árnyas terasz ár a rendelkezésükre. A tulajdonos nem lakik ott, kizárólag szálláshely bérbeadásra hasznosítva. A szállás egyszerú, de tiszta, rendes, jól felszerelt.