SZÁLLÁS SIÓFOK - Légkondicionált kiadó ház, belváros, strand közelében.

Magánszállás Siófokon a belvárosban, vízközeli, különálló ház kiadó. Tiszta, nett, olcsó, kényelmes 6 fő részére. Wifi, klima, zárt parkoló.

Szállás Siófok
49.000,- Ft-tól / nap/ ház

ANNA VENDÉGHÁZ


Üdvözöljük Tisztelt Látogatóinkat! - Szeretnénk, hogy szálláshelyünk Siófokon tartózkodásuk alatt második otthonuk legyen! Felhőtlenül érezzék jól magukat, pihenjenek, szórakozzanak és töltődjenek fel pozitív élményekkel! Azon fáradozunk, - úgy alakítottuk ki a szálláshelyet - hogy semmi ne hiányozzon, amire szükségük és igányük lehet az üdülés alatt!
- Üdvözöljük Tisztelt Látogatóinkat! -Szeretnénk, hogy szálláshelyünk Siófokon tartózkodásuk alatt "második otthonuk" legyen! Felhőtlenül érezzék jól magukat, pihenjenek, szórakozzanak és töltődjenek fel pozitív élményekkel! Úgy alakítottuk ki a szálláshelyet - hogy semmi ne hiányozzon, amire szükségük és igányük lehet az üdülés alatt! - NTAK törzsszám: 69419968

COVID-19


- Ezen a szálláshelyen kizárólag Önök tartózkodnak, nincs másokkal közös használatú kert, terasz, helység vagy eszköz. Vendégházunkban a távolságtartás másoktól teljesen mértékben biztosított. A szállást kitakarítva, fertőtlenítve vehetik használatba valamint automata kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll.

- Ezen a szálláshelyen kizárólag Önök tartózkodnak, nincs másokkal közös használatú kert, terasz, helység vagy eszköz. Vendégházunkban a távolságtartás másoktól teljesen mértékben biztosított. A szállást kitakarítva, fertőtlenítve vehetik használatba valamint automata kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll.

SZÁLLÁSFOGLALÁS


- Szállásfoglalás: online a honlapról, e-mailben, vagy telefonon a szállás ár 30% -ának banki átutalásával. - Főszezonban  csak hétvégére nem kiadó, főszezonban szombattól-szombatig lehet foglalni, csak egész hétre. Telefon, Facetime, Viber, Messenger, WhatsApp! +36302376000.
- Szállásfoglalás: online a honlapról, e-mailben, vagy telefonon a szállás ár 30% -ának banki átutalásával. - Főszezonban  csak hétvégére nem kiadó, főszezonban szombattól-szombatig lehet foglalni, csak egész hétre. Telefon, Facetime, Viber, Messenger, WhatsApp! +36302376000.

- Anna Ház - Siófoki olcsó, légkondicionált magánszállás, különálló kertes ház a Balatonhoz közel a belvárosban.
A kiadó ház elegáns környéken, csendes, kisforgalmú utcában közel a parthoz található, de minden fontos dolog (Fő tér, Siófok Plázs, Vitorlás kikötő, Hajó kikötő, élelmiszer bolt, vásárcsarnok, pékség, wellness szolgáltatások, közeli strand) legfeljebb 5 - 10 perc sétával elérhető. A ház különálló, a tulajdonos nem lakik ott. A szálláshely bérlés közvetlenül a tulajdonostól lehetséges. A nyaralóban 3 hálószoba, 1 nappali, 1 jól felszerelt konyha, 1 fürdőszoba, + 2 WC található. Árnyékos terasz a nyári meleg ellen és fedett kerti pavilon, kerti grill az esti grillezéshez rendelkezésre áll. Ingyenes zárt parkoló 3 autó részére az udvaron található.
-Elég közel vagyunk mindenhez a belvárosban, hogy ne kelljen autót használniuk a vendégeinknek és elég távol a város zajától, hogy a nyugalom és a pihenés is élvezhető legyen!
- JÁRVÁNY ESETÉN:
Ezen a szálláshelyen kizárólag Önök tartózkodnak, nincs másokkal közös használatú hely vagy eszköz. A távolságtartás másoktól teljesen mértékben biztosított. A szállást kitakarítva, fertőtlenítve vehetik használatba és automata kézfertőtlenítőt szereltünk fel.

- TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT TEKINTSE MEG VIDEÓNKAT! ->

A képre klikkelve megtekintheti új honlapunkat, ahol további részletes leírás és még több fotó, videó található a kiadó szálláshelyről.


Szállás Siófok - Kiadó különálló, belvárosi, légkondicionált nyaraló ház közel a strandhoz. A nyaraló Siófokon a belvárosban található egy nagyon kellemes, kisforgalmú utcában, kb 300 m távolságban Siófok legjobb strandjától. A közelben épültek Siófok legjobb szállodái (Hotel Residence, Hotel Azúr) és legkelendőbb ingatlanai, mégis megmaradt élhető, csendes környéknek. A mindennapi élethez szükséges és a kényelmet szolgáló intézmények, boltok, éttermek, vitorláskikötő, szórakozási lehetőségek könnyedén - akár gyalogosan is -  elérhetőek 5 - 10 perc kényelmes sétával. Elég közel vagyunk mindenhez, hogy ne kelljen autót használniuk a vendégeinknek és elég távol a város zajától, hogy a nyugalom és a pihenés is élvezhető legyen. - A siófoki kiadó nyaraló egész évben rendelkezésre áll kedves új és visszatérő vendégeinknek, gyakran veszik igénybe a közeli szállodákban rendezett konferenciák résztvevői is, hisz 200 - 500 m sétával a rendezvény helyszínén lehethetnek. Hála internetes megjelenésünknek könnyen megtalálnak bennünket az átutazóban levő vendégek is, akár csak egy napra vagy éjszakára.
- WIFI -Ingyenesen használható.
- Légkondicionáló:
díjköteles: 3000,- Ft / nap
- Televízió: Telekom műholdas, ingyenesen használható.
- A szállás ára tartalmazza: szállás max. 6 főre, víz, villany, tv, Wifi, végtakaratás díját.
- A szállás ár nem tartalmazza:Idegenforgalmi adó, felnőttek 550,- Ft/éjszaka
- Szállásfoglalás: online a honlapról, e-mailben, vagy telefonon a szállás ár 30% -ának banki átutalásával.
- Érkezés - távozás: Az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni a szállást, a távozás napján reggel 09:00 óráig kell a szállást elhagyni.
- Kerékpár kölcsönzés: Kizárólag saját vendégek részére díj ellenében kerékpárokat biztosítunk.
- Felelősség vállalás: Az ingatlan nem rendeltetés szerinti használatából adódóan keletkezett károk megtérítése a bérlőt terheli.

Anna Ház max. 6 főSzállás árak
Január 03. - Április 30.49.000,- Ft / nap / ház
Május 01. - Június 31.59.000,- Ft / nap / ház
Balaton Sound Júni 28. - Július 01.75.000,- Ft / nap / ház
Július 01. - Augusztus 31.69.000,- Ft / nap / ház
Szeptember 01. - Szeptember 30.59.000,- Ft / nap / ház
Október 01. - December 20.49.000,- Ft / nap / ház
December 20. - Január 02.69.000,- Ft / nap / ház
Egyéb kiemelt időszakikMegbeszélés szerint
Idegenforgalmi adó550,- Ft / felnőtt / éjszaka
Légkondicionálás3.000,- Ft / nap
Fűtés8.000,- Ft / nap
Pótágy5.000,- Ft / fő / éjszaka
Kerékpárbérlés1.500,- Ft / kerékpár / nap
Szezonon kívül pároknak 2 főre28.000,- Ft / nap / ház
 
Centrum
Siófok
 
Strand
Közeli
 
Teljes
Ház
 
Olcsó
Áron

Siófok Anna Ház

- Hogyan bérelhetik a házat?A magánszállást közvetlenül a tulajdonostól bérelhetik. A vendégházat az érkezés napján 15:00  órától vehetik birtokba, kitakarítva, friss ágynemüvel. A távozás napján legkésőbb reggel 9 óráig kell elhagyniuk a szállást. A teljes ár érkezéskor, a tartózkodás teljes idejére, egy összegben, készpénzben fizetendő. Utalványt nem áll módunkban elfogadni. A kulcsot a tulajdonostól vehetik át a vendégkönyv kitöltése után. A bérleti ár magában foglalja a szállás áron kívül a víz, villany és végtakarítás díját. A bérleti díjon felül a helyi adó (kurtaxa) külön fizetendő, felnőttek után napi 400 Ft. Néhány szó a feltételekről: - A környék békés és nyugodt, elsősorban pihenni vágyók számára ajánljuk a nyaralót. A tulajdonos mindent megtesz a vendégek nyugalma érdekében, de viszont is elvárás, hogy a városi rendeletben is lefektetett, emberi együttélés szabályait a vendégek is betartsák!

* A megrendelő kitöltésével kérhet ajánlatot.

Önálló magán ház Siófokon belvárosban 6 fő részére kiadó

A Bokros család szeretettel köszönti az Anna Ház magánszálláson Siófokon! A kiadó házat Áprilistól - Októberig vehetik igénybe turista szállásként. A nyaraló egy elegáns környéken, Siófok belvárosában, csendes, kisforgalmú utcában található. A remek elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos dolog (Fő tér, vasútállomás, strand, Siófok Plázs, Petőfi sétány, kikötő, bolt, étterem) 5 - 10 percet sétálva is elérhető.
A Bokros család szeretettel köszönti az Anna Ház magánszálláson Siófokon! A kiadó házat Áprilistól - Októberig vehetik igénybe turista szállásként. A nyaraló egy elegáns környéken, Siófok belvárosában, csendes, kisforgalmú utcában található. A remek elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos dolog (Fő tér, vasútállomás, strand, Siófok Plázs, Petőfi sétány, kikötő, bolt, étterem) 5 - 10 percet sétálva is elérhető.

Rendezett, egyszerű, olcsó, jó fekvéssel a strand közelében.

A siófoki szállás kiválón alkalmas családok, kisebb társaságok részére nyaralásra pihenésre. CSAK HÉTVÉGI ÉS BULITURiSTÁKAT NEM FOGADUNK! A kert és a grill valamint az árnyas terasz kizárólag a vendégek pihenésére szolgál, a család nem lakik az ingatlanon.Érkezés után leteheti az autót innen minden közel van!
A siófoki szállás kiválón alkalmas családok, kisebb társaságok részére nyaralásra pihenésre.Csak hétvégére nem kiadó és bulituristákat nem fogadunk! A kert és a grill valamint az árnyas terasz kizárólag a vendégek pihenésére szolgál, a család nem lakik az ingatlanon. Érkezés után a zárt udvaron leparkolhatja az autót, mert hozzánk  gyalogosan is minden közel van! Igény esetén a reggeli bevásárláshoz kerékpárt tudunk adni.

A siófoki szállás szobánként és csak hétvégére nem kiadó.

A szállás ideális max 6 személy részére, 3 db kétágyas hálószoba, 1 feszerelt konyha, 1 nappali, + 2 WC, 1 árnyas terasz ár a rendelkezésükre. A tulajdonos nem lakik ott, kizárólag szálláshely bérbeadásra hasznosítva. A szállás kényelmes, tiszta, rendes, jól felszerelt.
A szállás ideális max. 6 személy részére, 3 db kétágyas hálószoba, 1 feszerelt konyha, 1 nappali, + 2 WC, 1 árnyas terasz ár a rendelkezésükre. A tulajdonos nem lakik az ingatlanon, a ház kizárólag szálláshely bérbeadásra van hasznosítva. A szállás kényelmes, tiszta, rendes, jól felszerelt.

Szállás Siófok - Fürdő - WC

A háro szobás ház egy fürdőszobával rendelkezik, mely a földszinten található. A földszinten van egy külön WC is. Az emeleten található további két hálószobához egy WC kézmosóval tartozik.
A három szobás ház egy fürdőszobával rendelkezik, mely a földszinten található. A földszinten van egy külön WC is. Az emeleten található további két légkondicionált hálószobához egy WC kézmosóval tartozik.

Kiadó ház Siófok - Konyha, étkező

A konyha igazán jól felszerelt. Főzéshez gáztűzhely és főzőedényzet biztosított. Kávéfőző, teafőző és mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, evőeszközök, tányérok és poharak ugyancsak rendelkezésre állnak.
A konyha igazán jól felszerelt. Főzéshez gáztűzhely és főzőedényzet biztosított. Kávéfőző, teafőző és mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, evőeszközök, tányérok és poharak ugyancsak rendelkezésre állnak.

Hálószoba franciaággyal

Szállás Siófok, Balaton - A földszinten található egy db franciaágyas hálószoba. A felső szinten további két db kétágyas szoba található, egyik saját balkonnal. Az emeleti szobák légkondicionáltak. Szeretettel várjuk Siófokon!
A földszinten található egy db franciaágyas hálószoba. A felső szinten további két db kétágyas szoba található, egyik saját balkonnal. Az emeleti szobák légkondicionáltak
Szeretettel várjuk Siófokon!

Szállás Siófokon a Balaton parton 6 fő részére kiadó

A kellemes árnyékos terasz a tikkasztó hőségben is kellemes tartózkodást biztosít kényelmes, párnázott karosszékekkel. Amennyiben aktív kikapcsolódásra vágynak, szívesen segítünk ajánlatokkal a szabadidő eltöltéséhez. Amiben tudunk segíteni: vitorlás bérlés, lovaglás, kerékpár kölcsönzés, borkóstoló, sétarepülés, ejtőernyőzés, állatsimogató minibuszos transzfer és kirándulások.
Az árnyékos terasz a tikkasztó hőségben is kellemes tartózkodást biztosít kényelmes, párnázott karosszékekkel. Amennyiben aktív kikapcsolódásra vágynak, szívesen segítünk ajánlatokkal a szabadidő eltöltéséhez. Amiben tudunk segíteni: vitorlás bérlés, lovaglás, kerékpár kölcsönzés, borkóstoló, sétarepülés, ejtőernyőzés, állatsimogató minibuszos transzfer és kirándulások.

Zárt parkoló, kerti grill, árnyékos terasz, kerti bútor, felszerelt konyha

A siófoki szállás felszerelt konyhával áll a vendégek rendelkezésére, de kerti grillezéshez, vagy bográcsozáshoz is minden eszköz biztosított. Fedett kerti pavilon, ahol esőben is lehet grillezni, vagy a kerékpárokat tárolni ugyancsak rendelkezésre áll. Ha szükségük van kerékpárra, hogy könnyen mozogjanak a nyári forgalomban, nálunlk azt is megkaphatják.
A szállás felszerelt konyhával áll a vendégek rendelkezésére, de kerti grillezéshez, vagy bográcsozáshoz is minden eszköz biztosított. Fedett kerti pavilon, ahol esőben is lehet grillezni, vagy a kerékpárokat tárolni ugyancsak rendelkezésre áll. Ha szükségük van kerékpárra, hogy könnyen mozogjanak a nyári forgalomban, nálunlk azt is megkaphatják.

Szállás Siófok belváros, csendes, elegáns környék, közel a strandhoz

Kiadó Szállás Siófokon - mindenhez közel, - hogy ne kelljen autóba ülni - de elég távol a város zajától, Siófok egyik legkellemesebb részén keres szállást, akkor megtalálta! Bisztró remek és olcsó ételekkel az utca sarkon, elegáns étterem 300 méterre, vásárcsarnok 500 méterre, Siófok legjobb strandja kb 300 méterre található.
Ha mindenhez közel, - hogy a nyaralás idjén ne kelljen autóba ülni - de elég távol a város zajától, Siófok egyik legkellemesebb részén keres szállást, akkor megtalálta! Bisztró remek és olcsó ételekkel az utca sarkon 150 méterre, elegáns étterem 300 méterre, vásárcsarnok 500 méterre, Siófok legjobb strandja kb 300 méterre található. A szálláshely címe: 8600 Siófok Rigó utca 12.