Szolgáltatások

0 - 24 órás taxi szolgáltatás Siófokon. Modern, kényelmes, tágas csomagterü taxik. Idegennyelveket beszélő taxisofőrök.

Ha nem elég a férőhely a taxiban, rendelhet 6, 7, 8, 9 fős minibusztis. Ajánljuk rendezvényekhez, kirándulásokhoz, repülőtéri transzferekhez!

Airport taxi, minibusz transzferek fix áron, háztól-házig. Főleg Budapest Ferihegy Airport - Siófok viszonylatában privát transzferek olcsó áron.

Balatonkörút, Budapest városnézés, Puszta lovasbemutatóval, Dunakanyar, Borkóstolók, de szívesn vállalunk egész Magyarország területére minibuszos fuvarozást.

Alkohol fogyasztás és gépkocsivezetés nem összeférő dolgok. Ha felelősen gondolkodik, de nem szeretné gépkocsiját otthagyni valahol, úgy hívja a Siófok Sofőrszolgálatot!

Nemzetközi személyszállítás taxi, minibusz és autóbusz kategóriákban. Reptéri transzferek: Budapest, Bécs, Pozsony, Zagrab, Graz, repülőterekre és repülőterekről.

Repülőtéri transzferk a Budapest Airport és a Balaton között. FIGYELEM! Nem gyűjtő transzferek, taxi és minibusz egyéni szállítás.

Hévíz, Keszthely, Zalakaros és környéke valamint Budapest és Bécs repülőterek között,egyéni, háztól - házig szállítás. Taxi és minibusz fuvarok.

Balatonfüred, Tihany, Balatonalmádi, Alsóörs, Csopak, Balatonfűzfő, Veszprém és a Budapest Airport közötti szállítás taxi, minibusz transzferek fix áron, háztól-házig.

Taxi Budapest Airport - Balaton SoundTaxi Budapest Airport - Balaton Sound

A repülőgéppel érkező fesztivál vendégek számára, gyors, kényelmes és egyszerű szállítás a Budapest repülőtér és Siófok, Zamárdi, valamint közeli települések között.

A Zamárdi BalatonSound Fesztivál egyik hivatalos taxi-partnere. Szerződéses fix-áras szállítás a fesztiválra és vissza a szállásra.

Olcsó siófoki szállás a belvárosban, vízközelben. Kiadó ház turistáknak nyaralásra, pihenésre. CSAK A HÉTVÉGÉRE NEM KIADÓ. BULI TURÍSTÁK NE IS HÍVJANAK!.

A Siófok Taxi vállalkozás alapítva 1988-ban. A hosszú évek becsületes munkájának köszönhetően mára kollégáinkkal sikerült elnyernünk utasaink feltétlen bizalmát.

A siófoki taxi árak önkormányzati rendeletben rögzített fix zóna-árak. A vidéki fuvarok és a repülőtéri transzferek árait a rendelet nem szabályozza.

Telefonos taxi rendelés Siófokon 0 - 24 órában. Reptéri transzferek, egyéb távolsági fuvarok előrendelése a megrendelő forma kitöltésével lehetséges!