TAXI SIÓFOK - VIP MERCEDES TAXI - BUDAPEST - SIÓFOK, BALATON REPÜLŐTÉRI TRANSZFER

PREMIUM VIP CAR SERVICE SIÓFOK, BUDAPEST REPTÉR - SIÓFOK, BALATON TAXI, MINIBUSZ TRANSZFEREK

Telefon:
SIÓFOK TAXI ... DE MÉGIS MÁS

* Kérjen árajánlatot! Ha vissza fuvarban meg tudjuk oldalni transzferét, akár 50 % kedvezményt is adunk!

* A lenti árainkat a válság (infláció) jelentősen befolyásolja! A személyszállításra mindig a telefonon vagy e-mailben visszaigazolt ár érvényes! Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérhetünk a régi árainkhoz! Szükség esetén fenntartjuk magunknak a jogot eltérő árak alkalmazására. Transzfer áraink a főszezoni hétvégéken és a fesztiválok, ünnepek ideje alatt a megszokottól magasabbak a megnövekedett menetidők miatt.

COVID-19


- COVID-19 - Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a járványhelyzet miatt minden taxi fuvar után fertőtlenítjük a taxit, így hosszabb időbe telhet, amíg a taxi a címre érkezik! Arc maszkot használunk és ezt kérjük utasainktól is! Megértésüket köszönjük.
- COVID-19 - Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a járványhelyzet miatt minden taxi fuvar után fertőtlenítjük a taxit, így hosszabb időbe telhet, amíg a taxi a címre érkezik! Arc maszkot használunk és ezt kérjük utasainktól is! Megértésüket köszönjük.

TAXI RENDELÉS


Siófok Taxi - 0 - 24 órában elérhetők vagyunk Siófok tágabb vonzáskörzetében a Balaton körül. Balaton taxi és minibusz rendelés esetén vegyék figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul. Taxi rendelés: +36309366966

Siófok Taxi -0 - 24 órában elérhetők vagyunk Siófok tágabb vonzáskörzetében a Balaton körül. Balaton taxi és minibusz rendelés esetén vegyék figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul.
Taxi rendelés: +36309366966

TAXI ÁRAK


- A siófoki taxi árak egységes zóna-árak, melyeket Siófok Város képviselő testülete rendeletben szabályoz. A távolsági, vidéki fuvarok tarifáit, a repülőtéri, transzferek árait a rendelet nem szabályozza.
- A siófoki taxi árak egységes zóna-árak, melyeket Siófok Város képviselő testülete rendeletben szabályoz.
A távolsági, vidéki fuvarok tarifáit, a repülőtéri, transzferek áraita rendelet nem szabályozza.


A Siófok Taxi merőben új szolgáltatása a VIP CAB SERVICE. A hagyományos taxival megegyező áron, prémium kategóriás (főleg) Mercedes gépkocsikkal nyújtunk Siófokon és a Balaton körzetében személyszállítási szolgáltatást. A VIP TAXI ÉS TRANSZFER szolgáltatás kizárólag előrendeléssel rendelhető meg. Megbízható, pontos és udvarias taxi szolgáltatást kínálunk Önöknek előre kiszámítható áron. Modern, felső kategóriás autópark, utasbarát, idegen nyelveket beszélő profi sofőrök garantálják, hogy a taxizás ne csak utazás, hanem kellemes élmény is legyen!
Minibus Transfer Service


A SIÓFOK TAXI szolgáltatása a VIP CAR SERVICE. A hagyományos taxival megegyező áron, prémium kategóriás (főleg) Mercedes gépkocsikkal nyújtunk Siófokon és a Balaton körzetében személyszállítási szolgáltatást. A VIP TAXI ÉS TRANSZFER szolgáltatás kizárólag előrendeléssel rendelhető meg. Megbízható, pontos és udvarias taxi szolgáltatást kínálunk Önöknek előre kiszámítható áron. Modern, felső kategóriás autópark, utasbarát, idegen nyelveket beszélő profi sofőrök garantálják, hogy a taxizás ne csak utazás, hanem kellemes élmény is legyen! A SIÓFOK VIP CAR SERVICE alacsony áron kínál magas színvonalú személyszállító szolgáltatást, repülőtéri transzfereket.  Egész évben, naponta 0 - 24 órában rendelhetnek személygépkocsis személyszállítást Siófokon és a Balatonnál. A járműpark igen széleskörű, ezért bármilyen személyszállítási megrendelést igyekszünk rugalmasan kielégíteni. Mercedes B osztály, Mercedes E osztály, Mercedes V osztály, Mercedes Vito, Mercedes Viano, Mercedes Sprinter kategóriákban állunk rendelkezésre a szabad taxi, minibusz és autóbusz kapacítás erejéig. Reptéri transzfert illetve más külföldi, vagy belföldi személyszállítást közvetlenül a honlapunkról rendelhet online. Az utazás során bizton számíthat a sofőrök udvariasságára, pontosságára, diszkréciójára és megbízhatóságára. A taxi, minibusz és autóbusz gépkocsik rendszeresen karbantartottak, jól ápoltak, rendelkeznek valamennyi hatósági engedéllyel és biztosítással. A VIP CAR, taxi és minibusz kategóriákban angolul, németül is beszélő sofőrök garantálják a külföldi utasok maximális megelégedettségét.
- Taxiés VIP CAR szolgáltatás Siófokon, belföldi személyszállítás, nemzetközi személyszállítás, Siófok - Budapest reptéri transzferek, minibuszos kirándulások, Budapest városnézés, Siófok profi sofőrszolgálatalkotják vállalkozásunk fő profilját.
- Örömmel üdvözöljük ÖNT is a Siófok Taxi VIP CAR SERVICE utasai között!


A TAXIZÁS NEM CSAK UTAZÁS, HANEM ÉLMÉNY IS!
TAXI Siófok ... DE MIBEN MÁS?
- Nem TAXI, de rendelkezik tevékenységi engedéllyel személyszállításra.
- Nincs sárga rendszám, nincs felirat, vagy reklám. Kötelezően csak az engedélyszám szerepel a gépkocsin.
- Nincs taxilámpa - erre nincs is szükség, mert taxi állomáson nem áll.
- Nem inthető le az utcán hiszen nem taxi. Kizárólag előzetes megrendelés alapján vehető igénybe.
- Mire való? Prémium kategóriás emelt színvonalú egyéni személyszállításra alap áron.
- Milyen gépkocsik? Mercedes E osztály, Mercedes E osztály kombi, Mercedes Vito, Mercedes Viano, Mercedes V osztály.
- Van-e biztosítás? Igen, a tevékenységet a taxival szinte teljesen megegyező szigorú feltételek szabályozzák.
- Transzfer előrendelés: Kizárólag írásban az oldalon található forma kitöltésével.
- Mennyibe kerül? A siófoki taxi árakkal megegyező fix transzfer árakkal, Siófokon zóna-tarifákkal működik.
- Fizetés: készpénzben a gépkocsivezetőnek: FT, EUR, GBP, CHF, USD.
- Fizetés átutalással: kizárólag szerződött partnereknek 8 banki napon belül lehetséges.
- Számla adás: Minden fuvarról kötelezően on-line pénztárgéppel illetve készpénzfizetési számlát kap.
- Bankkártyás fizetést elfogadunk: VISA, MASTER, MAESTRO + 3 % felárral
- Hol veheti igénybe? A tevékenységi engedély a taxitól eltérően országosan érvényes. Megrendelheti aPremium kategóriás személyszállítást, taxi, minibusz, busz kategóriákban Budapest Repülőtér, Budapest Pályaudvar, Budapest Buszpályudvar és Siófok vagy más Balaton közeli települések között.

KÉNYELEM ALAP ÁRON!

* Transfer áraink a főszezoni hétvégéken és Balaton Sound Festival ideje alatt Július 01. - és Augusztus 31. között a megnövekedett menetidők miatt a megszokottól magasabbak lehetnek. A reptéri transzferek árait a Magyar Forint árfolyamának jelentős ingadozásai miatt Euróban kalkuláltuk ki, számolva az ingadozó költségekre is. A repülőtéri transzferek árait természetesen Forintban fizethetik.

Repterek és külföld
3 fő
6 fő
8 fő
Budapest Repülőtér (Ferihegy Airport)75.000,- Ft80.000,- Ft90.000,- Ft
Budapest Népliget Buszpályaudvar70.000,- Ft80.000,- Ft90.000,- Ft
Budapest Kelenföld70.000,- Ft80.000,- Ft90.000,- Ft
Budapest Keleti Pályaudvar70.000,- Ft80.000,- Ft90.000,- Ft
Budapest Déli Pályaudvar70.000,- Ft80.000,- Ft90.000,- Ft
Budapest Nyugati Pályaudvar70.000,- Ft80.000,- Ft90.000,- Ft
Hévíz Balaton Airport60.000,- Ft70.000,- Ft80.000,- Ft
Bécs Schwechat Repülőtér140.000,- Ft160.000,- Ft180.000,- Ft
Graz Repülőtér150.000,- Ft170.000,- Ft190.000,- Ft
Pozsony / Bratislava Repülőtér130.000,- Ft140.000,- Ft160.000,- Ft
Siófok Kiliti Repülőtér8.000,- Ft12.000,- Ft15.000,- Ft
Zagrab Repülőtér140.000,- Ft160.000,- Ft180.000,- Ft
AIRPORT
TAXI
OLCSÓ
ÁRAK
VIP CAB
TAXI
SOK
CSOMAG

VIP Taxi SERVICE árak Siófok

A siófoki taxi tarifákat a siófoki Önkormányzat rendeletben szabályozza. Valamennyi siófoki taxi azonos zóna-áron nyújtja a taxi szolgáltatást Siófokon. Minden legálisan dolgozó siófoki taxiban a lenti tarifa táblázat található.Taxit Siófokon rendelhet telefonon, sms-ben vagy e-mailben. Minden taxi igényt igyekszünk legjobb tudásunk szerint legfeljebb 5 - 10 percen belül kielégíteni. A nyári főszezonban gyakran előforduló közlekedési nehézségek megnövekedett várakozási időt eredményezhetnek, itt megértésüket köszönjük. Taxis kollégáink azon fáradoznak, hogy hozzájáruljanak a Siófokon és a Balatonnál töltött idő kellemesebbé tételéhez, de fuvarkényszer nincs. Ittas, erőszakos személyek kizárhatóak az utazásból.

A siófoki taxi árak Önkormányzati Rendeletben rögzített egységes zóna árak. A taxi mindig a városközpontból indul. A fenti táblázatban találják a zónánként, városrészenként feltüntetett taxi viteldíjakat. Normál taxi árak (max. 4 főig) a sárga mezőben, minibusz-taxi árak (max 6 főig) a sötét mezőben találhatóak.

Siófok taxi - 4 fős


Taxi Siófok és reptéri transzfer Budapest Siófok. Siófokon, Zamárdiban és a Balaton környékén egész évben 0 - 24 órában rendelhető a SiófokTaxi.  - Normál taxi, maximum 4 fő szállítására alkalmas, kombi, vagy limuzin, légkondicionált, bankkártyás fizetés lehetséges. A nagy csomagterű Mercedes E osztály kombi taxit angolul és németül is beszáló sofőrrel sősorban reptéri transzferekhez ajánljuk!<
Taxi Siófok és reptéri transzfer Budapest Siófok. Siófokon, Zamárdiban és a Balaton környékén egész évben 0 - 24 órában rendelhető a SiófokTaxi. - Normál taxi, maximum 4 fő szállítására alkalmas, kombi, vagy limuzin, légkondicionált, bankkártyás fizetés lehetséges. A nagy csomagterű Mercedes E osztály kombi taxit angolul és németül is beszélő sofőrrel elsősorban reptéri transzferekhez ajánljuk!

Siófok minibusz - 6 - 8 fős


Minibusz transzfer Budapest Siófok - Minibusz-taxi, mellyel a törvény szerint maximum 6 - 8 fő utas szállítható. Rendkívül nagy, tágas csomagtér áll rendelkezésre a poggyász számára. Teljesen légkondicionált, prémium kategóriájú minibusz, elsősorban kisebb társaságoknak, kirándulásokhoz, távolsági fuvarokhoz, repülőtéri, pályaudvari, hotel transzferekhez, nemzetközi személyszállításhoz ajánljuk. Angolul és németül beszéló sofőr, bankkártyás fizetés.
Minibusz transzfer Budapest Siófok - Minibusz-taxi, mellyel a törvény szerint maximum 6 - 8 fő utas szállítható. Rendkívül nagy, tágas csomagtér áll rendelkezésre a poggyász számára. Teljesen légkondicionált, prémium kategóriájú minibusz, elsősorban kisebb társaságoknak, kirándulásokhoz, távolsági fuvarokhoz, repülőtéri, pályaudvari, hotel transzferekhez, nemzetközi személyszállításhoz ajánljuk. Angolul és németül beszéló sofőr, bankkártyás fizetés.

Siófok busz - 18 fős


Busz transzfer Siófok - Autóbusz Transzfer Szolgáltatás - Mercedes Sprinter Busz max. 18 fő utas szállítására, teljesen légkondicionált. Kiválóan alkalmas rendezvények, sportesemények, konferenciák személyszállítási feladataihoz.  Ajánljuk hotelek, utazási irodák, cégek számára repülőtéri transzferek, külföldi fuvarok bonyolítására. Budapest Airport Siófok között az ár személyenként olcsóbb lehet mint vonattal vagy menetrendi autóbusszal. A megrendelő forma segítségével on-line megrendelheti reptéri busz transzferét.
Busz transzfer Siófok - Autóbusz Transzfer Szolgáltatás - Mercedes Sprinter Busz max. 18 fő utas szállítására, teljesen légkondicionált. Kiválóan alkalmas rendezvények, sportesemények, konferenciák személyszállítási feladataihoz. Ajánljuk hotelek, utazási irodák, cégek számára repülőtéri transzferek, külföldi fuvarok bonyolítására. Budapest Airport Siófok között az ár személyenként olcsóbb lehet mint vonattal vagy menetrendi autóbusszal. A megrendelő forma segítségével on-line megrendelheti reptéri busz transzferét.

Szállás Siófok a centrumban, strand közelében 22.000,- Ft/ ház / nap-tól

Magánszállás Siófokon a belvárosban, vízközeli, különálló ház kiadó. Tiszta, nett, olcsó, kényelmes 6 fő részére. Csak hétvégére nem kiadó.
Anna Ház - Siófoki olcsó magánszállás a Balatonhoz közel Siófok belvárosában. A kiadó ház elegáns környéken, csendes, kisforgalmú utcában található, de minden fontos dolog (Főtér, Beach Club, Kikötő, bolt, Wellness, Strand) legfeljebb 5 - 10 perc sétával elérhető. A ház különálló, a tulajdonos nem lakik ott. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS FOGLALÁS ITT!

Egész napos minibuszos kirándulás a Balaton körül

Balaton kőrutazás. A Balaton környék 10 legcsodálatosabb látnivalójának felkeresése. Minibuszos kirándulás: Siófok, Balatonfüred, Tihany, Badacsony, Szigliget, Keszthely, Hévíz, Fonyód, Balatonboglár,
Egész napos Balaton körutazás kisebb csoportoknak. A Balaton környék 10 legcsodálatosabb látnivalójának felkeresése angolul, németül beszélő sofőrrel. Minibuszos kirándulás: Siófok, Balatonfüred, Tihany, Badacsony, Szigliget, Keszthely, Hévíz, Fonyód, Balatonboglár. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Budapest városnézés angol vagy német nyelven minibuszzal


Kis csoportoknak és családoknak Budapest városnézés német vagy angol nyelven. Csodálatos betekintés a történelembe és a kultúrába. A városnézés hitelesen mutatja be Budapest mai életét is. Útközben Budapesten 6 megállóval és sétával tesszük felejthetetlenné kirándulást. Indulás a szálláshelyről történik, utasokat nem szervezünk, kizárólag egy társaság utazik a minibuszban.