Siófok Taxi Aktuális

A Siófok Taxi aktuális információi, taxi, minibusz, reptéri transzfer, árak, szolgáltatások, bankkártyás fizetés, COVID hírek, siófoki információk, rendezvények, ajánlott linkek.

A honlapon szereplő táblázatban feltüntetett áraink a válság előtti árakat tartalmazzák! A személyszállításra mindig a telefonon vagy e-mailben visszaigazolt ár érvényes! Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérhetünk a régi árainkhoz!
27
Dec.
like

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy az EUR / HUF árfolyam gyakori változásai miatt a honlapon szereplő taxi áraink tájékoztató jellegűek. Szükség esetén fenntartjuk magunknak a jogot eltérő árak alkalmazására. A honlapon szereplő táblázatban feltüntetett áraink a válság előtti árakat tartalmazzák! A személyszállításra mindig a telefonon vagy e-mailben visszaigazolt ár érvényes! Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérhetünk a régi árainkhoz!

13
Nov.
 
like

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a járványhelyzet miatt minden taxi fuvar után fertőtlenítjük a taxit, így hosszabb időbe telhet, amíg a taxi a címre érkezik! Arcmaszkot használunk és ezt kérjük utasainktól is! Megértésüket köszönjük.

21
Nov.
like

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy az EUR / HUF árfolyam gyakori változásai miatt a honlapon szereplő transzfer áraink tájékoztató jellegűek. Szükség esetén fenntartjuk magunknak a jogot eltérő árak alkalmazására. A helybeni siófoki taxi árakat önkormányzati rendelet szabályozza.

13
Nov.
 
like

Bankkártyás fizetés lehetséges a gépkocsikban. Bármilyen bankkártyát, hitelkártyát képes kezelni a SUMUP telefonos applikációnk. Amennyiben szüksége van a kártyás fizetés bizonylatára is, a rendszer automatikusan azonnal elküldi az Ön e-mail címére. Amennyiben ügyfele vagy vendége transzferét szeretné kártyával előre fizetni, rendszerünk automatikusan díjbekérőt küld a megadott elérhetőségekre. .

22
Nov.
like

A hidegben nem indul az autója, vagy lemerült az akkumulátora? Megtalálta a megoldást. Hívjon, gyorsan és szakszerűen segítünk Siófokon és Siófok közelében! - Az autósegély 10 - 20 percen belül Siófokon a helyszínre érkezik. - A hidegindítási kísérlet taxi ár + 5.000,- Ft (Sikertelen indítás esetén is fizetendő)

13
Nov.
 
like

SIÓFOK TAXI szolgáltatása a VIP CAR SERVICE. A hagyományos taxival megegyező áron, prémium kategóriás (főleg) Mercedes gépkocsikkal nyújtunk Siófokon és a Balaton körzetében személyszállítási szolgáltatást. A VIP TAXI ÉS TRANSZFER szolgáltatás kizárólag előrendeléssel rendelhető meg.

Személytaxi-szolgáltatás:a viteldíjjelző készülékkel ellátott, a személygépkocsi vezetőjén kívül legalábbnégy és legfeljebb hat utas utazására alkalmas személygépkocsival ellenérték fejében végzett közútiszemélyszállítás.

13. Nov.

Személygépkocsis személyszállító szolgáltatás:a személygépkocsival ellenérték fejében végzett közútiszemélyszállítás.

13 NOV.

Közvetlen repülőtéri transzfer Siófok és a Budapesti repülőtér között háztól házig - airport taxi és minibusz személyszállítás.

13 Nov.

Kedvező áron - Transzfer Budapest, Bécs, Schwechat Repülőtér, Pozsony, Bratislava, Zagrab, Ljubljana, Maribor, Graz háztól házig.