Minibusz és Taxi Szántód, Transzfer Budapest Szántód.

Taxi és Minibusz Repülőtéri Transzfer Budapest <-> Szántód, Kőröshegy, Balatonföldvár, Sofőrszolgálat Szántód

Telefon:
Taxi Szántód - Siófok: 10.000.- Ft / út

Szántód Taxi 0 - 24 - taxi Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, Kapoly

Transzfer Budapest Szántód: 85.000.- Ft / út

Transzfer, taxi, minibusz Budapest Airport - Szántód, Kőröshegy, Balatonföldvár, Balatonendréd - Taxi Szántód
* A lenti árainkat a válság (infláció) jelentősen befolyásolja! A személyszállításra mindig a telefonon vagy e-mailben visszaigazolt ár érvényes! Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérhetünk a régi árainkhoz! - FIGYELEM! Az árak tájékoztató jellegűek, mindig az írásban, vagy telefonon visszaigazolt árat vesszük figyelembe! Ha Szántódon vagy környékén taxit vagy reptéri transzfert rendel, kérjük vegye figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul!

COVID-19


- COVID-19 - Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a járványhelyzet miatt minden taxi fuvar után fertőtlenítjük a taxit, így hosszabb időbe telhet, amíg a taxi a címre érkezik! Arc maszkot használunk és ezt kérjük utasainktól is! Megértésüket köszönjük.
- COVID-19 - Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a járványhelyzet miatt minden taxi fuvar után fertőtlenítjük a taxit, így hosszabb időbe telhet, amíg a taxi a címre érkezik! Arc maszkot használunk és ezt kérjük utasainktól is! Megértésüket köszönjük.

TAXI RENDELÉS


Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, Kapoly Taxi - 0 - 24 órában elérhetők vagyunk Siófok tágabb vonzáskörzetében a Balaton körül. Balaton taxi és minibusz rendelés esetén vegyék figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul. Taxi rendelés: +36309366966

Szántód Taxi - 0 - 24 órában elérhetők vagyunk Siófok tágabb vonzáskörzetében a Balaton körül. Szántód taxi és minibusz rendelés esetén vegyék figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul.
Taxi rendelés: +36309366966

TAXI ÁRAK


- A siófoki taxi árak egységes zóna-árak, melyeket Siófok Város képviselő testülete rendeletben szabályoz. A távolsági, vidéki fuvarok tarifáit, a repülőtéri, transzferek árait a rendelet nem szabályozza.
- A siófoki taxi árak egységes zóna-árak, melyeket Siófok Város képviselő testülete rendeletben szabályoz.
A távolsági, vidéki fuvarok tarifáit, a repülőtéri, transzferek árait a rendelet nem szabályozza.
* Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy az EUR / HUF árfolyam gyakori változásai miatt a honlapon szereplő repülőtér transzfer áraink tájékoztató jellegűek. Szükség esetén fenntartjuk magunknak a jogot eltérő árak alkalmazására. Reptéri transzfer áraink a főszezoni hétvégéken és a fesztiválok, ünnepek ideje alatt a megszokottól magasabbak a megnövekedett menetidők miatt.

"Szántódon, Kőröshegyen, Bálványoson, Balatonföldváron, Zamárdiban, Balatonendréden, Lullán, Torvajon, Sérsekszőlősön, Kerekiben, Pusztaszemesen, Kapolyon is az Önök szolgálatában 1988 óta"
-
A Siófok Taxi megrendelhető napi 24 órában Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, Kapoly településeken, valamint a Balaton körzetében.
- Ha Szántódon taxit rendel, kérjük vegye figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul!
- 0 - 24 órában elérhetők vagyunk Siófok tágabb vonzáskörzetében, így Szántódon is.
- Nem olcsó árainkkal szeretnénk elnyerni Tisztelt Utasaink, céges megrendelőink bizalmát, hanem a szolgáltatásunk színvonalával!
-
Természetesen a fő tevékenységünk a siófoki személytaxi szolgáltatás, de mellette számíthat ránk a következő szolgáltatásokban is: Minibusz rendelés Szántód, Sofőrszolgálat Szántód, Repülőtéri transzfer Budapest - Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, Kapoly.
- Sofőrszolgálat Szántód a fesztiválok kivételével egész évben megrendelhető hivatásos, profi taxisofőrökkel kétszeres taxi áron.
- A közeli fesztiválok ideje alatt csak a fesztiválok irányában vállalunk fuvarokat. A Balaton Sound Fesztiválról vissza útra használja a helyszínen várakozó taxikat!
- TAXI SIÓFOK VIP CAR SERVICE. A hagyományos taxival megegyező áron, prémium kategóriás (főleg) Mercedes gépkocsikkal nyújtunk Siófokon, és a Balaton körzetében személyszállítási szolgáltatást. A szolgáltatás kizárólag előrendeléssel rendelhető meg. Megbízható, pontos és udvarias taxi szolgáltatást kínálunk Önöknek előre kiszámítható áron. Modern, felső kategóriás autópark, utasbarát, idegen nyelveket beszélő profi sofőrök garantálják, hogy a taxizás ne csak utazás, hanem kellemes élmény is legyen!

A Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, KapolySiófok Taxi merőben új szolgáltatása a VIP CAB SERVICE. A hagyományos taxival megegyező áron, prémium kategóriás (főleg) Mercedes gépkocsikkal nyújtunk Siófokon és a Balaton körzetében személyszállítási szolgáltatást. A VIP TAXI ÉS TRANSZFER szolgáltatás kizárólag előrendeléssel rendelhető meg. Megbízható, pontos és udvarias taxi szolgáltatást kínálunk Önöknek előre kiszámítható áron. Modern, felső kategóriás autópark, utasbarát, idegen nyelveket beszélő profi sofőrök garantálják, hogy a taxizás ne csak utazás, hanem kellemes élmény is legyen!

- Szántód Minibusz Service - A 176/2015(VII.7) -es törvénynek megfelelően a taxi maximum 6 fő utast szállíthat. A Siófok Taxi rendelkezik tevékenységi engedéllyel nem taxis személygépkocsis személyszállításra is. A balatoni turizmus, konferencia turizmus, üzleti és családi utazások igényeinek megfelelve 8, 9, 15, 18. 20 fős minibuszokkal, kisbuszokkal is állunk tisztelt utasaink rendelkezésére Siófokon, Zamárdiban, Szántódon, Kőröshegyen, Balatonföldváron, Balatonendréden és a Balaton körzetében.

Taxi Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, Kapoly, Minibusz Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, Kapoly, Reptéri Transzfer Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, Kapoly, Budapest Airport - Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, Kapoly
- Transzfer Budapest Szántód.
Közvetlen repülőtéri transzfer Szántód és a Budapesti repülőtér között háztól házig - airport taxi és airport minibusz személyszállítás.
- Általános információk
a Budapest Repülőtér - Szántód közötti reptéri transzferekről:
- Távolság Budapest Airport - Szántód: 150 km az utazás időtartama: 1,5 - 2 óra.
- A transzfer ára - a szállítás minden költségét - adó, útdíj, parkolás tartalmazza.
- Reptéri transzferkhez használt gépkocsik Szántód - Budapest: Mercedes E-osztály, Mercedes Vito minibusz, Mercedes Sprinter busz vagy hasonló kategóriák.
- Csomag - poggyász: A reptéri és intercity transzferekhez tágas, nagy csomagterű kombi taxikat, minibuszokat használunk.
- Transzfer előrendelés: Nem kérünk foglalót vagy előleget és hitelkártya adatokat sem.
- Fizetés: készpénzben a gépkocsivezetőnek: FT, EUR, GBP, CHF, USD.
- Bankkártyás fizetést elfogadunk: AMEX, VISA, MASTER, MAESTRO + 3 % felárral
- Premium kategóriás személyszállítás, taxi, minibusz, busz kategóriákban Budapest Repülőtér, Budapest Pályaudvar, Budapest Buszpályudvar és Szántód vagy más Balaton közeli települések között. A busz, a vonat és a repülő nem vár, de mi mindig megvárjuk önt és rugalmasan alkalmazkodunk az Önök igényihez. A privát transzfer sokkal kényelmesebb mint busszal vagy vonattal utazni. Válassza Ön is a kényelmet és a biztonságot! A Budapest Szántód közti egyéni személyszállításhoz igény esetén németül és angolul beszélő sofőrt biztosítunk. Utakat és utasokat nem szervezünk, menetrendi járatokat nem indítunk. Az utazás során kizárólag Ön vagy a csoprtjához tartozó utasok tartózkodnak a gépkocsiban. A transzfer árak gépkocsira értendőek, nem személyenkéni árak. Természetesen Szántódról is megrendelhető a személyszállítás Budapestre, vagy Budapest, Bécs Schwechat, Pozsony, Graz, Zagrab és bármely további repülőtérre. A szolgáltatás egész évben megrendelhető írásban az ajánlatkérő forma segítségével.

TAXI ÁRAK SZÁNTÓD

* Ha Szántódon taxit vagy transzfert rendel, kérjük vegye figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul!

Taxi árak Szántód 3 Fő. 6 Fő. 8 Fő.
Taxi Szántód - Szántód 10.000,- Ft 15.000,- Ft 16.000,- Ft
Taxi Szántód - Siófok 10.000,- Ft 15.000,- Ft 16.000,- Ft
Taxi Szántód - Veszprém 42.000,- Ft 50.000,- Ft 60.000,- Ft
Taxi Szántód - Székesfehérvár 42.000,- Ft 50.000,- Ft 60.000,- Ft
Taxi Szántód - Balatonaliga 22.000,- Ft 30.000,- Ft 40.000,- Ft
Taxi Szántód - Balatonkenese 27.000,- Ft 35.000,- Ft 45.000,- Ft
Taxi Szántód - Balatonakarattya 27.000,- Ft 35.000,- Ft 45.000,- Ft
Taxi Szántód - Tihany komppal 35.000,- Ft 40.000,- Ft 40.000,- Ft
Taxi Szántód - Tihany 45.000,- Ft 60.000,- Ft 70.000,- Ft
Taxi Szántód - Balatonfüred komppal 42.000,- Ft 60.000,- Ft 70.000,- Ft
Taxi Szántód - Balatonfüred 47.000,- Ft 60.000,- Ft 70.000,- Ft
Taxi Szántód - Balatonalmádi 42.000,- Ft 50.000,- Ft 60.000,- Ft
Airport
taxi
Olcsó
árak
VIP CAB
TAXI
Sok
csomag

Transzfer árak Budapest <-> Szántód, Kőröshegy, Balatonendréd, Balatonföldvár

Szántód <-> Repülőtér, Pályaudvar TAXI 3 fős TAXI 6 fős MINIBUSZ 8 fős
Budapest Repülőtér (Ferihegy Airport) 85.000,- Ft 100.000,- Ft 120.000,- Ft
Budapest Népliget Buszpályaudvar 80.000,- Ft 100.000,- Ft 120.000,- Ft
Budapest Kelenföld 80.000,- Ft 100.000,- Ft 120.000,- Ft
Budapest Keleti Pályaudvar 80.000,- Ft 100.000,- Ft 120.000,- Ft
Budapest Déli Pályaudvar 80.000,- Ft 100.000,- Ft 120.000,- Ft
Budapest Nyugati Pályaudvar 80.000,- Ft 100.000,- Ft 120.000,- Ft
Hévíz Balaton Airport 60.000,- Ft 70.000,- Ft 80.000,- Ft
Bécs Schwechat Repülőtér 140.000,- Ft 160.000,- Ft 180.000,- Ft
Graz Repülőtér 150.000,- Ft 170.000,- Ft 190.000,- Ft
Pozsony / Bratislava Repülőtér 130.000,- Ft 140.000,- Ft 160.000,- Ft
Siófok Kiliti Repülőtér 14.000,- Ft 20.000,- Ft 25.000,- Ft
Zagrab Repülőtér 140.000,- Ft 160.000,- Ft 180.000,- Ft

Autóbusz rendelés Szántód. Amennyiben 8 főnél nagyobb az utas létszám, úgy 15, 18, 20, 50 fős buszt is tudunk biztosítani.

A taxit, minibuszt mindkét irányba megrendelheti Budapest Ferihegyről Zamárdi, Szántód, Balatonendréd, Kőröshegy, Balatonföldvár településekre vagy Szántódról és a fenti településekről a Budapestre a repülőtérre. Személyszállítás modern, légkondicionált, nagy csomagterű taxikkal. Távolság: kb. 150 km, az utazás időtartama: 1,5 - 2 óra - forgalomtól függően. A Balaton Sound Festivál transzferei a megnövekedett forgalom és hosszabb utazási időtartam miatt felárral rendelhetőek. - Kisebb csoportoknak ajánljuk a reptéri személyszállítást minibusz vagy taxibusz kategóriájú gépkocsikkal: Budapest, Bécs Schwechat, Pozsony (Bratislava), Graz, Zagrab repülőtérről, vagy repülőtérre. A Minibusz Shuttle Service megrendelhető repülőtér, pályaudvar, buszpályaudvar személyszállítási feledataihoz is. A 8+1 fős minibusz nem taxi, de legális tevékenységi engedéllyel végez személyszállítást. Ajánlatunk Airport Minibusz Shuttle Service a Budapest Liszt Ferenc Repülőtér - Szántód, Siófok és a Balaton régió települései között. Előzetes megrendelés mindenképpen ajánlott!

Taxi Szántód


Transzfer Budapest Szántód. Közvetlen repülőtéri transzfer Szántód és a Budapesti repülőtér között háztól házig - airport taxi és airport minibusz személyszállítás.Általános információk a Budapest Repülőtér - Szántód közötti reptéri transzferekről:Távolság Budapest Airport - Szántód: 145 km az utazás időtartama: 1,5 óra. A taxi, minibusz, sofőrszolgálat és transzfer szolgáltatást biztosítjuk egész évben Zamárdi mellett Balatonendréd, Kőröshegy, Szántód, Balatonföldvár településeken is. Leggyakoribb transzfereink: Budapest, Budapest Airport - Balaton, Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód, Balatonmária, Keszthely, Hévíz, Alsópáhok, Marcali, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonalmádi, Csopak, Balatonfüred, Tihany. Badacsony.
Taxi Szántód Siófok – Normál taxi max. 4 fő szállítására, légkondicionált. A Siófok Taxi a Balaton Sound Fesztivál egyik szállítója. Javasoljuk, hogy rendeljék meg telefonon a taxit, minibuszt kiszámítható fix zóna-áron! A taxi, minibusz, sofőrszolgálat és transzfer szolgáltatást biztosítjuk egész évben Zamárdi mellett Balatonendréd, Kőröshegy, Szántód, Balatonföldvár településeken is. Leggyakoribb transzfereink: Budapest, Budapest Airport - Balaton, Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód, Balatonmária, Keszthely, Hévíz, Alsópáhok, Marcali, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonalmádi, Csopak, Balatonfüred, Tihany. Badacsony.

Minibusz Szántód - 6 - 8 fős


Szántód Minibusz -Taxi - Siófok, Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, Kapoly - Egyterű taxi max. 6 fő utas szállítására, légkondicionált. Elsősorban nagyobb társaságok számára, helybeli taxi fuvarokra, repülőtéri transzferekhez, bulitaxi, partybusz céljára ajánljuk! A szántódi taxi árakat a fenti táblázatokban találja. Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, Kapoly telefonos taxirendelés: +36305442120. A taxi, minibusz, sofőrszolgálat és transzfer szolgáltatást biztosítjuk egész évben Szántód mellett Kőröshegy, Bálványos, Balatonföldvár, Zamárdi, Balatonendréd, Lulla, Torvaj, Sérsekszőlős, Kereki, Pusztaszemes, Kapoly településeken is. Leggyakoribb transzfereink: Budapest, Budapest Airport - Balaton, Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód, Balatonmária, Keszthely, Hévíz, Alsópáhok, Marcali, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonalmádi, Csopak, Balatonfüred, Tihany. Badacsony.
Minibusz Szántód Siófok - Egyterű minibusztaxi 6 - 8 fő utas szállítására, légkondicionált. Elsősorban repülőtéri transzferekhez, bulitaxi, partybusz céljára ajánljuk! A taxi árakat a táblázatban találja. A taxi, minibusz, sofőrszolgálat és transzfer szolgáltatást biztosítjuk egész évben Szántód mellett Balatonendréd, Kőröshegy, Balatonföldvár településeken is. Leggyakoribb transzfereink: Budapest, Budapest Airport - Balaton, Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód, Balatonmária, Keszthely, Hévíz, Alsópáhok, Marcali, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonalmádi, Csopak, Balatonfüred, Tihany. Badacsony.

Busz Szántód - 18 fős


Busz Szántód Siófok - Autóbusz Transzfer Szolgáltatás - Mercedes Sprinter Busz max. 18 fő utas szállítására, teljesen légkondicionált. A megrendelő forma segítségével on-line megrendelheti reptéri busz transzferét. A taxi, minibusz, sofőrszolgálat és transzfer szolgáltatást biztosítjuk egész évben Szántód mellett Balatonendréd, Kőröshegy, Balatonföldvár településeken is. Leggyakoribb transzfereink: Budapest, Budapest Airport - Balaton, Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód, Balatonmária, Keszthely, Hévíz, Alsópáhok, Marcali, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonalmádi, Csopak, Balatonfüred, Tihany. Badacsony.
Busz Szántód Siófok - Autóbusz Transzfer Szolgáltatás - Mercedes Sprinter Busz max. 18 fő utas szállítására, teljesen légkondicionált. A megrendelő forma segítségével on-line megrendelheti reptéri busz transzferét. A taxi, minibusz, sofőrszolgálat és transzfer szolgáltatást biztosítjuk egész évben Zamárdi mellett Balatonendréd, Kőröshegy, Szántód, Balatonföldvár településeken is. Leggyakoribb transzfereink: Budapest, Budapest Airport - Balaton, Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód, Balatonmária, Keszthely, Hévíz, Alsópáhok, Marcali, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonalmádi, Csopak, Balatonfüred, Tihany. Badacsony.

Szállás Siófok a centrumban, strand közelében 22.000,- Ft/ ház / nap-tól

Magánszállás Siófokon a belvárosban, vízközeli, különálló ház kiadó. Tiszta, nett, olcsó, kényelmes 6 fő részére. Csak hétvégére nem kiadó.

Anna Ház - Siófoki olcsó magánszállás a Balatonhoz közel Siófok belvárosában. A kiadó ház elegáns környéken, csendes, kisforgalmú utcában található, de minden fontos dolog (Főtér, Beach Club, Kikötő, bolt, Wellness, Strand) legfeljebb 5 - 10 perc sétával elérhető. A ház különálló, a tulajdonos nem lakik ott. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS FOGLALÁS ITT!

Egész napos minibuszos kirándulás a Balaton körül

Balaton kőrutazás. A Balaton környék 10 legcsodálatosabb látnivalójának felkeresése. Minibuszos kirándulás: Siófok, Balatonfüred, Tihany, Badacsony, Szigliget, Keszthely, Hévíz, Fonyód, Balatonboglár,
Egész napos Balaton körutazás kisebb csoportoknak. A Balaton környék 10 legcsodálatosabb látnivalójának felkeresése angolul, németül beszélő sofőrrel. Minibuszos kirándulás: Siófok, Balatonfüred, Tihany, Badacsony, Szigliget, Keszthely, Hévíz, Fonyód, Balatonboglár. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Budapest városnézés angol vagy német nyelven minibuszzal


Kis csoportoknak és családoknak Budapest városnézés német vagy angol nyelven. Csodálatos betekintés a történelembe és a kultúrába. A városnézés hitelesen mutatja be Budapest mai életét is. Útközben Budapesten 6 megállóval és sétával tesszük felejthetetlenné kirándulást. Indulás a szálláshelyről történik, utasokat nem szervezünk, kizárólag egy társaság utazik a minibuszban.